Home Δήμος Δωρίδας Έρχεται γιατρός στο Κ.Υ. Λιδωρικίου
Δήμος Δωρίδας - 9 Μαΐου, 2014

Έρχεται γιατρός στο Κ.Υ. Λιδωρικίου

 Τέρμα στην ταλαιπωρία φαίνεται να μπαίνει στους κατοίκους της ορεινής Δωρίδας και του Λιδορικίου μετά την επισημοποίηση της απόφασης του υπουργού Υγείας  Άδωνη Γεωργιάδη σύμφωνα με την οποία σε καθημερινή βάση, επτά ημέρες την εβδομάδα θα υπάρχει ιατρός   στο Κέντρο Υγείας που το τελευταίο διάστημα , πολλές μέρες την εβδομάδα,  παρέμεινε κλειστό εξαιτίας  ακριβώς της έλλειψης ιατρικού προσωπικού.  

Η απόφαση  Γεωργιάδη έρχεται κατόπιν των πιέσεων της τοπικής κοινωνίας και κυρίως λόγω των πολλών επισκέψεων στο υπουργείο και των έντονων πιέσεων που άσκησε , επί περίπου δέκα ημέρες,  η βουλευτής Φωκίδας κα Ασπασία Μανδρέκα η οποία αμέσως μετά την έξοδό της από το γραφείο του υπουργού εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίηση της για τη θετική έκβαση  των προσπαθειών της. 
Σύμφωνα με τη κα Μανδρέκα ο ιατρός που θα ξεκινήσει να πηγαίνει στο Λιδωρίκι  από τις 10 Μαΐου  έρχεται  ονομάζεται Βασίλης Παστρωμάς, είναι ειδικότητας γενικής ιατρικής και προέρχεται από το νοσοκομείο Θηβών στο οποίο υπηρετεί ως επιμελητής Β΄


Η κα Μανδρέκα δήλωσε σχετικά

 “Έχω  ξαναπεί επανειλημμένα ότι το θέμα αυτό είναι πολύ σοβαρό για την τοπική κοινωνία και για αυτό έγιναν  όλες οι προσπάθειες εκ μέρους μου στην κατεύθυνση επίλυσης του. Παράλληλα όμως πρέπει να τονίσω ότι δεν μπορούν κάποιοι συγκεκριμένοι άνθρωποι, με συγκεκριμένο ονοματεπώνυμο από συγκεκριμένο πολιτικό χώρο να  χρησιμοποιούν αυτό το τόσο ευαίσθητο θέμα για καθαρά προεκλογικούς σκοπούς λαϊκίζοντας ασύστολα και παίζοντας με τα υπαρκτά προβλήματα του τόπου. Καλό είναι επίσης αυτοί οι ίδιοι άνθρωποι να μην προχωρούν σε έκνομες πράξεις γιατί τα πάντα έχουν όρια. Τονίζω ότι την προσπάθεια που καταβάλλω για την υγεία, τα υγειονομικά ιδρύματα του νομού μας δεν θα την εγκαταλείψω ποτέ, του εναντίον θα την εντείνω γνωρίζοντας ταυτόχρονα τα πολλά προβλήματα που υπάρχουν λόγω της εντονότατης οικονομικής κρίσης και της έλλειψης ιατρικού προσωπικού»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης – Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά -Τον κατη…