Home Δήμος Δωρίδας Έρευνα στα Τροιζόνια για τα αυτοκίνητα διέταξε ο Αστυνομικός Διευθυντής κ. Γ. Πολύζος
Δήμος Δωρίδας - 12 Ιουλίου, 2014

Έρευνα στα Τροιζόνια για τα αυτοκίνητα διέταξε ο Αστυνομικός Διευθυντής κ. Γ. Πολύζος

 Έρευνα στα Τροιζόνια για τα αυτοκίνητα διέταξε ο Αστυνομικός Διευθυντής κ. Γ. Πολύζος

 
Άμεση ήταν η ανταπόκριση του Αστυνομικού Διευθυντή Φωκίδας κου Γιάννη Πολύζου στο ρεπορτάζ της ΩτΦ σχετικά με τα παράνομα αυτοκίνητα που κυκλοφορούν  στη νήσο Τροιζόνια.
Σύμφωνα με πληροφορίες που είχαμε από το Α.Τ. Ευπαλίου ο κος Πολύζος έστειλε, με κατεπείγουσες διαδικασίες,  έγγραφο προς τον υπεύθυνο αστυνομικό κο Κυρίτση με το οποίο διέταξε άμεση έρευνα για το δημοσίευμα ,το αποτέλεσμα της οποίας θα δημοσιοποιηθεί τις επόμενες ημέρες.
Καλό είναι πάντως η έρευνα να διεξαχθεί άμεσα γιατί ελλοχεύει ο κίνδυνος οι ιδιοκτήτες των αυτοκινήτων να πάρουν τα αμάξια τους από το νησάκι μέχρι να κατακάτσει ο κουρνιαχτός  και στη συνέχεια να τα επαναφέρουν , όπως συχνά γίνεται στην χώρα μας …..
Σε κάθε περίπτωση πάντως οφείλουμε να συγχαρούμε τον κο Πολύζο για τα πολύ καλά αντανακλαστικά που επέδειξε και την άμεση έρευνα που διέταξε…
 
Οι πονηροί που μπάζουν στα μουλωχτά τα αμάξια  
 
 
Επιμένουμε σε αυτό το γεγονός διότι όλοι έχουν χαρακτηρίσει τα Τροιζόνια ως το «νησί χωρίς αυτοκίνητα» ενώ ακόμη την ίδια απόφαση – ορθώς-  έχει πάρει και η παρούσα δημοτική αρχή, η οποία μάλιστα δημοσιεύτηκε στον τοπικό τύπο.
Οπότε δεν μπορεί από τη μια να υπάρχουν οι συγκεκριμένες αποφάσεις αλλά και η κοινή λογική που επιβάλλει τη μη ύπαρξη οχημάτων και από την άλλη μια χούφτα πονηρών οι οποίοι στα μουλωχτά τις νύχτες  παραβαίνουν το νόμο και κυριολεκτικά τινάζουν στον αέρα μια απόφαση, έναν τρόπο σκέψης που μακροπρόθεσμα μπορεί να έχει πολλά και σημαντικά οικονομικά- και όχι μόνο- οφέλη για όλη την παραθαλάσσια Δωρίδα. 
Και κάτι ακόμη . Θα πρέπει και η δημοτική αρχή όταν βλέπει τις παρανομίες να έχει καλύτερα αντανακλαστικά και να τις καταγγέλλει στις αστυνομικές αρχές διότι σε διαφορετική περίπτωση αυτοαναιρείται καθώς από τη μια αποφασίζει τον κανονισμό κυκλοφορίας και από την άλλη αδιαφορεί για την εφαρμογή του..
 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης – Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά -Τον κατη…