Απάντηση ΔΕΕΠ της ΝΔ στη νέα ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για τα έργα του ΤΡΙΤΣΗΣ

Καταγράφουμε στα θετικά του δημόσιου διαλόγου του τόπου μας το νεότερο δελτίου τύπου της Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ Φωκίδας, καθόσον αναγνωρίζει ξεκάθαρα την 1η θέση σε εντάξεις έργων των Δήμων Δελφών και Δωρίδος σε όλη την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας στο πρόγραμμα ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ, αναιρώντας ευθέως το προηγούμενο Δελτίο Τύπου τους με το βαρύγδουπο τίτλο «Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ απών από τη Φωκίδα». Το να αναγνωρίζει κάποιος δημόσια το λάθος του, μόνο θετική προέκταση μπορεί να έχει. 

Παρόλα αυτά, αναφορικά με τα υπόλοιπα γραφόμενα στη νεότερη ανακοίνωση τους στη Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ ΦΩΚΙΔΑΣ, όντας πρωταθλητές της κωλοτούμπας, αφενός αναπτύσσουν τη θεωρία «εμείς θα τα κάναμε καλύτερα» και αφετέρου ανασύρουν άλλα ζητήματα όπως λ.χ τη Δ.Ε.Υ.Α Δελφών. Για το λόγο αυτό, αναφέρουμε ξανά και εντός του θέματος αυτής της δημόσιας αντιπαράθεσης τα εξής:  

Κατά την τελευταία 3ετία με κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας και πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, στη Φωκίδα έχουν εγκριθεί χρηματοδοτήσεις συνολικά δεκαεπτά (17) έργων, τόσο στο ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ όσο και του παρομοίου χρηματοδοτικού εργαλείου  ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ που διαχειρίστηκε το σημερινό ΥΠ.ΕΣ. Εν αντιθέσει με την 5ετία 2015-2019 που από το πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι, εγκρίθηκαν χρηματοδοτήσεις συνολικά μόλις πέντε (5) έργων σε όλο το νομό Φωκίδας… παραδόξως όλα στα μέσα του 2019 λίγο πριν της εθνικές εκλογές.    

Τόσο απλά…

 

Για την Δ.Ε.Ε.Π ΝΔ ΦΩΚΙΔΑΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης – Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά -Τον κατη…