Home Εικόνες Αρχικής Όλοι είχαν λόγο, εκτός από τον ενδιαφερόμενο! Εξαιρετικά!
Εικόνες Αρχικής - Παραπολιτικά - 27 Φεβρουαρίου, 2024

Όλοι είχαν λόγο, εκτός από τον ενδιαφερόμενο! Εξαιρετικά!

Όλοι είχαν λόγο, εκτός από τον ενδιαφερόμενο! Εξαιρετικά!

 

Γέλασα με την ψυχή μου με τις ανακοινώσεις για την έναρξη εργασιών στο λιμάνι της Ιτέας. Όλοι έκαναν δηλώσεις και έβγαλαν δελτία τύπου, εκτός από τον κύριο του έργου, δηλαδή την πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου κ. Σοφία Αναγνωστάκου.

Όσο για τους εκπροσώπους της περιφέρειας, Περιφερειάρχη και αντιπεριφερειάρχη, αντί για διθυράμβους και αλληλοεπαίνους θα ήταν καλύτερο να εξηγούσαν γιατί έμεινε δυο χρόνια στάσιμη η μελέτη και βάλτωνε ξεχασμένη στα συρτάρια και γιατί χρειάστηκαν τρία χρονάκια για απλά διαδικαστικά θέματα!

 

Ουδείς απολογείται, όλοι πανηγυρίζουν

 

Μπορεί να είμαι εγώ η παράξενη και η απαιτητική. Μπορεί να τα βλέπω όλα περίεργα, αλλά αν δεν το πω θα σκάσω. Δε σας φαίνεται άραγε, το λιγότερο άκομψο, που στη συμβασιοποίηση ή την έναρξη εργασιών ενός έργου, αντί να απολογηθούν για τις καθυστερήσεις, ανταλλάσουν επαινετικά σχόλια για την προσπάθεια που ευοδώθηκε; Μόνο εμένα μου φαίνεται τραγικό;

Αν είχαν πολιτική ηθική, θα εξηγούσαν αναλυτικά γιατί χάθηκε πολύτιμος χρόνος, θα κατονόμαζαν τους υπεύθυνους και θα αναλάμβαναν τη δική τους πολιτική ευθύνη.

 

Γι’ αυτό κάνει τη διαφορά

 

Δεν είναι τυχαία η πορεία κανενός. Ο υπουργός Μεταφορών και Υποδομών κ. Χρήστος Σταϊκούρας είναι ένας πολύ δίκαιος άνθρωπος που ξέρει να αναλαμβάνει τις ευθύνες του. Την περασμένη Παρασκευή είχε παρουσίαση – απολογισμού έργου για τη Φθιώτιδα και φυσικά για κάθε έργο αναφέρθηκε αναλυτικά στην πορεία του, τις καθυστερήσεις, την έλλειψη χρηματοδοτήσεων, τις δυσκολίες. Αναλυτικά, χωρίς φόβο και πάθος. Γι’ αυτό θα βγαίνει αιώνια.

Όσοι νομίζουν ότι με ψέματα, δικαιολογίες και ωραιοποίηση της αλήθειας θα μπορούν να πορεύονται επί μακρόν, πλανώνται πλάνην οικτρά!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also

Τριάντα τρεις χιλιάδες (33.000) ευρώ για το τρέχον έτος η δαπάνη

Τριάντα τρεις χιλιάδες (33.000) ευρώ για το τρέχον έτος η δαπάνη Ανακοίνωσε τα ονόματα των…