Home Πολιτικά - Φωκίδα Η ΠΕΔ Στερεάς στο πλευρό των αγροτών
Πολιτικά - Φωκίδα - 18 Φεβρουαρίου, 2013

Η ΠΕΔ Στερεάς στο πλευρό των αγροτών

H Περιφερειακή Ένωση Δήμων Στερεάς Ελλάδας, εκφράζει τη συμπαράσταση της στον δίκαιο αγώνα των Αγροτών της Περιφερειάς μας, όπως τονίζεται σε ανακοίνωσή της, στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρονται και τα εξής:
Στηρίζουμε τα αιτήματα των αγροτών και καλούμε την Κυβέρνηση να λάβει μέτρα τόνωσης του αγροτικού εισοδήματος, μείωσης του κόστους και στήριξης της παραγωγής. Zητάμε να αποδοθούν τα χρήματα για το ΦΠΑ και οι οφειλές του Υπουργείου άμεσα στους αγρότες. Η πλειοψηφία των αγροτών δεν έχει καμία σχέση με την υπεξαίρεση του ΦΠΑ και όσα τελευταία βγαίνουν στο φώς της δημοσιότητας. Σε μια εποχή που η επιβίωση του μέσου αγρότη, εξαρτάται από την έγκαιρη καταβολή των χρημάτων, δεν μπορεί η Κυβέρνηση να τους κρατά ομήρους, αφήνοντας ατιμώρητους όσους τους εκμεταλλεύονται και κερδοσκοπούν σε βάρος τους.
Στη σημερινή κρίση ο πρωτογενής τομέας της οικονομίας έχει τη δυναμική και δημιουργεί προϋποθέσεις να τροφοδοτήσει την ελληνική οικονομία με σημαντικά έσοδα.  Η ανάπτυξη της Υπαίθρου αποτελεί βασικό πυλώνα, για την έξοδο από την οικονομική κρίση και πρέπει να στηριχθεί ανάλογα..
Επίσης μετά τα τελευταία γεγονότα μεταξύ αστυνομικών και αγροτών, Καλούμε την Κεντρική Διοίκηση να δείξει αυτοσυγκράτηση και να ακολουθήσει τον δρόμο της συνεργασίας χωρίς αντιπαλότητες και ανταγωνισμούς απέναντι στους Αγρότες για το καλό του τόπου
                                                                      Ο Πρόεδρος
                                                             Της ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας
                                                                  Τετριμίδας Ευάγγελος
                                                        Δήμαρχος Μώλου – Αγ. Κων/νου 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also

Τριάντα τρεις χιλιάδες (33.000) ευρώ για το τρέχον έτος η δαπάνη

Τριάντα τρεις χιλιάδες (33.000) ευρώ για το τρέχον έτος η δαπάνη Ανακοίνωσε τα ονόματα των…