Home Δήμος Δελφών Χρυσούλα Πονήρη – Σεγδίτσα και ΜΚΟ «Π. ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΣ» Q Προσπαθούν να επαναφέρουν στα θρανία μικρούς Ρομά
Δήμος Δελφών - Εικόνες Αρχικής - 13 Ιανουαρίου, 2023

Χρυσούλα Πονήρη – Σεγδίτσα και ΜΚΟ «Π. ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΣ» Q Προσπαθούν να επαναφέρουν στα θρανία μικρούς Ρομά

Το διαχρονικά πολιτικό και ιδεολογικό κενό της νυν δημοτικής αρχής Δελφών έρχεται να καλύψει η αντιδήμαρχος κ Χρυσούλα Πονήρη – Σεγδίτσα η οποία μετά από συνενόηση με τη ΜΚΟ Εταιρεία Κοινωνικής Ψυχιατρικής και Ψυχικής Υγείας «Π. ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΣ» θα προσπαθήσουν από κοινού να επαναφέρουν στα θρανία όσους μικρούς Ρομά έχουν εγκαταλείψει το σχολείο αλλά τώρα αποφάσισαν πως θέλουν να συνεχίσουν για να λάβουν το απολυτήριο υποχρεωτικής εκπαίδευσης.
Στο πλαίσιο αυτό, ο Δήμος Δελφών σε συνεργασία με την Εταιρεία Κοινωνικής Ψυχιατρικής και Ψυχικής Υγείας «Π. ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΣ» – κινητή μονάδα καλεί εθελοντές εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης οι οποίοι θα παρέχουν δωρεάν μαθήματα υποχρεωτικής εκπαίδευσης σε παιδιά Ρομά ηλικίας 16-17 ετών, προκειμένου να υποστηριχτούν εκπαιδευτικά και να προετοιμαστούν για την συμμετοχή τους σε εξετάσεις για να λάβουν το απολυτήριο Δημοτικού με στόχο την σχολική τους επανένταξη και κατ’ επέκταση την ενσωμάτωσή τους στο κοινωνικό σύνολο.
Για πληροφορίες επικοινωνήστε με την κ. Ταλλιού Αθανασία, Κοινωνική Λειτουργό στο Τμήμα Κοινωνικής Μέριμνας της Κινητής Μονάδας Ψυχικής Υγείας Ν. Φωκίδας στο τηλέφωνο 2265022924 (εσωτερικό 104) και στο email: [email protected] .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης – Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά -Τον κατη…