Home Εικόνες Αρχικής Φο.Δ.Σ.Α. : Χρηματοδότηση κυττάρου Λαμίας

Φο.Δ.Σ.Α. : Χρηματοδότηση κυττάρου Λαμίας

Με ιδιαίτερη ικανοποίηση υποδέχεται ο ΦοΔΣΑ Στερεάς Ελλάδας τη διαβεβαίωση του Περιφερειάρχη κ. Σπανού, κατά την χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λαμιέων, ότι η Περιφέρεια θα εξασφαλίσει την απαιτούμενη χρηματοδότηση για την κατασκευή του νέου κυττάρου του ΧΥΤΑ Λαμίας.
Στην χτεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λαμιέων παρευρέθηκε ο Περιφερειάρχης κ. Φ. Σπανός, ο Πρόεδρος του ΦοΔΣΑ Στερεάς Ελλάδας και Δήμαρχος του Δήμου Λαμιέων κ. Πανουργιάς Παπαϊωάννου, ο Αντιπρόεδρος του ΦοΔΣΑ Στερεάς Ελλάδας και Δήμαρχος του Δήμου Δελφών κ. Παν. Ταγκαλής, ο Γενικός Διευθυντής του ΦοΔΣΑ κ. Χ. Τσοκανής και υπηρεσιακά στελέχη, όπου συζητήθηκε το θέμα της χρηματοδότησης της κατασκευής του δεύτερου κυττάρου στη Λαμία.
Υπενθυμίζουμε ότι για την κατασκευή έχει υπογραφεί τριμερής προγραμματική σύμβαση από το 2022 μεταξύ της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, του ΦοΔΣΑ Στερεάς Ελλάδας και του Δήμου Λαμιέων.
Έτσι, μετά τις συντονισμένες προσπάθειες του Περιφερειακού ΦοΔΣΑ, του Δήμου Λαμιέων και την καθοριστική συνδρομή της Περιφέρειας, ανοίγει ο δρόμος για την υλοποίηση ενός κρίσιμου έργου, που θα συμβάλει στην επιμήκυνση του χρόνου εναπόθεσης απορριμμάτων και θα δώσει τον απαραίτητο χρόνο στη διοίκηση και τις υπηρεσίες του ΦοΔΣΑ να προωθήσουν τον υπόλοιπο σχεδιασμό για την κατασκευή των απαιτούμενων υποδομών, με σκοπό τη βέλτιστη δυνατή αντιμετώπιση του μείζονος ζητήματος της διαχείρισης των αστικών αποβλήτων της Περιφέρειάς μας, συντονισμένα, συναινετικά, αποτελεσματικά και προς όφελος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης – Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά -Τον κατη…