Home Φθιώτιδα Φθιώτιδα: Η πρώην σύντροφος με τον σύζυγό της σκότωσαν τον Γερμανό κυνηγό
Φθιώτιδα - 28 Σεπτεμβρίου, 2018

Φθιώτιδα: Η πρώην σύντροφος με τον σύζυγό της σκότωσαν τον Γερμανό κυνηγό

 Εννέα ολόκληρους μήνες χρειάστηκαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Λαμίας να ξετυλίξουν το κουβάρι της στυγερής δολοφονίας ενός 55χρονου Γερμανού που έγινε στην Αρκίτσα της Φθιώτιδας, τον περασμένο Ιανουάριο. Από την πρώτη στιγμή είχαν τα βλέμματα στραμμένα στην πρώην σύντροφο του Γερμανού, με την οποία αν και είχαν χωρίσει διατηρούσαν σχέσεις. Θεωρούσαν ότι ήταν μέσα στον κύκλο των υπόπτων, αλλά δεν μπορούσαν να συγκεντρώσουν τα στοιχεία για να μπορέσουν να φτάσουν στη σύλληψη και την εξιχνίαση του εγκλήματος.

Ο 55χρονος Γερμανός που για χρόνια έμενε στην Αρκίτσα της Φθιώτιδας βρέθηκε δολοφονημένος την ώρα που πήγαινε για κυνήγι σε κοντινή περιοχή του χωριού του. Όλοι τον περιέγραφαν ως φιλήσυχο άνθρωπο και μάλιστα η πρώην γυναίκα του ήταν εκείνη η οποία δήλωσε την εξαφάνισή του στις αρχές, καθώς όπως είχε ισχυριστεί «δεν απαντούσε στο τηλέφωνο».

Οι αρχικές ερμηνείες ότι πιθανόν να πρόκειται για κάποιο γεγονός που έγινε κατά τη διάρκεια του κυνηγιού από άλλους κυνηγούς πολύ νωρίς απομακρύνθηκαν, καθώς η ιατροδικαστική έκθεση αποκάλυπτε πως το θύμα είχε χτυπηθεί δύο φορές από την πλάτη και μάλιστα από απόσταση 2 μέτρων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης – Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά -Τον κατη…