Home Εικόνες Αρχικής Φανταστικά μαγιό για το φετινό καλοκαίρι!
Εικόνες Αρχικής - 17 Απριλίου, 2024

Φανταστικά μαγιό για το φετινό καλοκαίρι!

Το φετινό καλοκαίρι είναι γεμάτο εκπλήξεις μιας και όλοι οι μεγάλοι οίκοι μόδας έχουν λανσάρει μια τεράστια συλλογή σε μαγιό γυναικεία, έτοιμα να δώσουν μοναδικές εμφανίσεις σε όλες τις παραλίες του κόσμου. Πόσο μάλλον όταν έχουν βάλει σε εφαρμογή νέα πατρόν, όπου με τον εκμοντερνισμό τους και το απαράμιλλο sex appeal που διαθέτουν, θα βάλουν φωτιά στις αμμουδιές!
Και όσο εσείς αποθηκεύετε τα χειμερινά σας για να βγάλετε την καλοκαιρινή σας γκαρνταρόμπα, στην αγορά ήδη κυκλοφορούν οι συλλογές εκείνες, που είναι έτοιμες να σας ανεβάσουν ψυχολογικά και να δώσουν στο σώμα σας, μια πιο εκλεπτυσμένη εφαρμογή και να το αναδείξει στον μέγιστο βαθμό.
Κι αυτό διότι εκείνες που έχουν ψάξει τις τάσεις για το φετινό καλοκαίρι σε μαγιό γυναικεία γνωρίζουν ήδη τα μοναδικά σχέδια και πατρόν που έχουν λανσαριστεί, όπως και για τις χαμηλές τιμές τα οποία προσφέρονται, αφού είναι εν όψη pre season sales. Όμως αν αναρωτιέστε για το τι τάσεις θα φορεθούν από μαγιό, είμαστε εδώ για να σας ενημερώσουμε και να σας κατατοπίσουμε, ούτως ώστε να μην χάσετε το «τρένο» της μόδας.
Γι’ αυτό και για το προσεχές καλοκαίρι, αυτά που θα φορεθούν πολύ είναι τα ψηλόμεσα μαγιό όπου σε συνδυασμό με τα χιαστί τοπάκια, θα είναι το απόλυτο trend! Αυτό που είναι βέβαιο είναι πως με τον συγκεκριμένο συνδυασμό, που θα τον βρείτε σε αμέτρητα σετ, είναι πως η άνεση που προσφέρει στην κίνηση, σε συνδυασμό με το ακαταμάχητο άνοιγμα στο μπούστο που δημιουργεί, θα τονώσει το sex appeal σας και θα σας κάνει να νιώσετε αυξημένη αυτοπεποίθηση.
Όταν ψάχνετε τις τάσεις, τότε θα δείτε πως σε μαγιό γυναικεία τα musthave του καλοκαιριού είναι τα lurex μαγιό, όπου όπως προαναφέραμε, θα κάνουν θραύση σε όλες τις παραλίες του κόσμου! Πόσο μάλλον όταν προσφέρονται σε όλα τα είδη όπως string, brazil και κλασσικά, όπως και με αμέτρητες σχεδιαστικές πινελιές, για παράδειγμα κρίκους και αλυσίδες, που θα προσδώσουν κομψότητα και αμέτρητες σέξι εμφανίσεις στις παραλίες μας, που σίγουρα θα κεντρίσουν τα βλέμματα!
Όμως εκτός από τις γυναίκες, η μόδα έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στους άνδρες για το φετινό καλοκαίρι, μιας και προσδοκά να δώσει χρώμα και στυλ σε μαγιό ανδρικά, που θα φορεθούν σίγουρα πολύ το προσεχές διάστημα. Και μιλάμε φυσικά για την επιστροφή στις τάσεις των ανδρικών σλιπ μαγιό, όπου με τα μοντέρνα σχέδιά τους, σίγουρα θα συζητηθούν πολύ.
Και βέβαια, αυτό που θα παρακινήσει το ανδρικό κοινό να τα αποκτήσει, είναι τα μοναδικά χρώματα που έχουν δοθεί σε αυτά και σίγουρα δεν θα αφήσει κανέναν αδιάφορο! Χρώματα όπως το γαλάζιο, το πράσινο και το κόκκινο είναι εκείνα που θα δώσουν νέα πνοή στα σλιπ μαγιό, όπου η ταμπέλα του «ντεμοντέ» θυμίζει πλέον παρελθόν!
Μαγιό ανδρικά θα βρείτε και σε τύπου σορτς, όπου με τα μοναδικά εμπριμέ και εξωτικά τους σχέδια θα αποτελούν την ασφαλή επιλογή, για εκείνους που δεν αλλάζουν εύκολα επιλογές.
Και όλα αυτά, όταν ήδη υπάρχουν εκπτωτικές τιμές, είναι θέμα χρόνου για το αν θα προλάβετε να τα βρείτε στο νούμερό σας, γι’ αυτό και σας προτείνουμε να βιαστείτε και να επωφεληθείτε των αμέτρητων προσφορών που ήδη υπάρχει σε πληθώρα στην εγχώρια αγορά!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης – Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά -Τον κατη…