Home Εικόνες Αρχικής Υποψήφιος για την Περιφέρεια ο Γκλέτσος
Εικόνες Αρχικής - Στερεά - 7 Φεβρουαρίου, 2022

Υποψήφιος για την Περιφέρεια ο Γκλέτσος

Την πρόθεση του να είναι εκ νέου υποψήφιος για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος, γνωστοποίησε ο Απόστολος Γκλέτσος, με συνέντευξη του σε τοπικό μέσο της Λαμίας.

Στην εφ’ όλης της ύλης συζήτηση που ακολούθησε ήταν άκρως επιθετικός και κατέκρινε το έργο της τωρινής περιφερειακής αρχής. Μιλώντας μάλιστα για το νυν περιφερειάρχη Φάνη Σπανό τόνισε ότι αν ήταν στη θέση του και του επέβαλλαν τον Μπένο θα είχε παραιτηθεί.

Συν τις άλλοις κατέθεσε την άποψη του για τον σύντομα-υποψήφιο Περιφερειάρχη Κώστα Μαρκόπουλο, ενώ δεν παρέλειψε να κάνει κριτική στην κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό λέγοντας χαρακτηριστικά πως: «Όσο πιο γρήγορα φύγει ο Μητσοτάκης, τόσο το καλύτερο». Δεν έκρυψε ότι στην κεντρική πολιτική σκηνή στηρίζει τον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ μίλησε και για την ενδεχόμενη στήριξη του δεύτερου στις επερχόμενες Περιφερειακές εκλογές.

-Ο Απόστολος Γκλέτσος θα είναι ξανά υποψήφιος Περιφερειάρχης;

«Οπωσδήποτε θα είμαι. Το χάσαμε, χάσαμε για λίγο ας το πούμε έτσι. Οι παροικούντες στην Ιερουσαλήμ ξέρουν πώς και γιατί. Δικαιούμαστε να προσπαθήσουμε ξανά. Θα είμαστε εκεί. Ναι, θα είμαι εκεί».

-Με στήριξη ΣΥΡΙΖΑ;

«Ο Απόστολος Γκλέτσος επειδή είναι αυτοδιοικητικός πάνω από 20 χρόνια και επειδή αγαπάει την αυτοδιοίκηση θέλει κάθε φορά που ασχολείται με την αυτοδιοίκηση θέλει να πραγματώνεται η έννοια της λέξεως. Δεν θα κάνω αυτά που κοροιδέυω. Ένας κακόμοιρος Φάνης Σπανός να κλαψουρίζει μπροστά στις κάμερες, στείλτε μου ένα πυροσβεστικό, ένα αεροπλάνο κτλ γιατί ο καημένος επειδή είναι δοτός από ένα κόμμα δεν μπορούσε ούτε καν να παραιτηθεί. Δεν του δίνουν το δικαίωμα ούτε καν να παραιτηθεί.Ο Απόστολος Γκλέτσος δεν θα κάνει κάτι τέτοιο. Δεν θα μπει σε μια τέτοια ταλαιπωρία. Βεβαίως είμαι με τον ΣΥΡΙΖΑ στην κεντρική πολιτική σκηνή αλλά στην αυτοδιοίκηση ο Απόστολος Γκλέτσος είναι με τον Απόστολο Γκλέτσο και τον λαό. Όσοι πιστοί συμβαδίζουν μαζί μου. Από εκεί και πέρα κανένας δεν θα μας καπελώσει κανένας ποτέ. Δεν θα γίνουμε Σπανοί. Και όλο αυτό το κακό, να μην έχει το δικαίωμα ούτε να παραιτηθεί. Να του βάζουν έναν υπερ-περιφερειάρχη, έναν Μπένο, θεσμικά να μην έχει καμία θεσμική κάλυψη. Αυτά στο Γκλέτσο δεν περνάνε. Σε κανέναν που λέει ότι έχει μια ηλικία, μια αξιοπρέπεια και θέλει να κάνει κάτι για τον τόπο του».

-Αν ήσασταν στη θέση του Σπανού που κατηγορείτε, τι διαφορετικό θα κάνατε;

«Θα είχα φύγει. Θα είχα παραιτηθεί. Καταρχήν δεν θα είχαμε φτάσει εκεί. Από το 2016 φωνάζουμε, ότι σε αυτό το ανάγλυφο της Εύβοιας, δεν σβήνονται οι φωτιές, προλαμβάνονται. Αν όμως είχαμε φτάσει σε αυτή την κατάσταση θα είχα φύγει, θα είχα πάει σπίτι μου. Δεν θα μου βάζανε τον Μπένο πάνω από το κεφάλι. Θα έλεγα εντάξει, ξεφτιλίστηκα. Φεύγω».

-Πως κρίνετε το έργο της Περιφερειακής Αρχής;

«… για κλωτσιές. Για κλωτσιές. Με βαθμό άριστα το 10 παίρνουν… -1000».

-Μέχρι στιγμής και από ότι είναι γνωστό θα είστε 3 υποψήφιοι, εσύ ο Σπανός και ο Μαρκόπουλος. Τι πιστεύεις ότι θα γίνει;

«Ο Μαρκόπουλος, αν μη τι άλλο, είναι ένας άνθρωπος που είναι γιατρός, έχει δουλέψει στην ζωή του. Εκεί υπάρχει σεβασμός, δεν είναι ένας άνθρωπος που δεν έχει ούτε ένα ένσημο στην ζωή του, βλέπε Φάνη Σπανό. Ένα παιδί που το πήρανε και το βάλανε κάπου. Είναι ένας γιατρός, ένας γιατρός, ένας χειρουργός που έχω σεβασμό στο πρόσωπο του. Από εκεί και πέρα θα κριθούμε για το πολιτικό του γίγνεσθαι ο καθένας. Ενώ τον άλλο δεν τον σέβομαι καθόλου».

-Όσον αφορά τα ψηφοδέλτια Γκλέτσου τι γίνεται;

«Είναι έτοιμα, δεν θα τα βγάλω να τους τα πω από τώρα. Κοίτα, ο Γκλέτσος έπαθε πολλά από αυτούς. Έπαθα και έμαθα. Τα ψηφοδέλτια, είναι έτοιμα. Θα τα μάθουν όταν έρθει η ώρα».

-Ο κόσμος τι σου λέει;

«Θες να περπατήσουμε μαζί οπουδήποτε στην Περιφέρεια μια μέρα να δεις; Όποιος από αυτούς θέλει ας διαλέξει την βόλτα και θα την κάνουμε μαζί. Όποιος θέλει. Εγώ προκαλώ. Ας κάνουμε μια βόλτα με το Σπανό. Να διαλέξει ο Σπανός το μέρος. Και να πάμε μαζί. Πρόκληση. Να κάνουμε μια βόλτα μαζί. Να διαλέξει αυτός το μέρος και να έχει στήσει και δικούς του. Εγώ τον προκαλώ. Και ας μου πούνε το μέρος την τελευταία στιγμή».

-Στην κεντρική πολιτική σκηνή;

«Όσο πιο γρήγορα φύγει ο Μητσοτάκης, τόσο καλύτερα για την Ελλάδα. Ο ΣΥΡΙΖΑ ήρθε και παρέλαβε καμμένη γη. Χοντρικά θα στα πω. Είπε, κανά δύο μεγάλες κουβέντες, δεν γινόταν να μην της πει, δεν θα έπαιρνε τις εκλογές. Παρέλαβε καμένη γη, άδεια ταμεία. Παρέδωσε 37 δις στα ταμεία και μια Ελλάδα εκτός μνημονίων».

-Τι μήνυμα θες να στείλεις σε αυτούς που ενδεχομένως να σε ψηφίσουν;

«Να τους πω ότι πρέπει να κάνουν αυτό που είναι σωστό για εκείνους. Να μην δούνε το μικρό εγώ αλλά το μεγάλο εμείς…»

Πηγή: lamianow.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also

Τι είναι το περίφημο Ασιατικό Handicap και γιατί πρέπει να το γνωρίζετε ενόψει Euro 2024

Καθώς μετράμε τις εβδομάδες και τις ημέρες για την έναρξη του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ποδ…