Home Δήμος Δελφών Υπεγράφη η σύμβαση για τη συντήρηση αγροτικής οδοποιίας στις Δ.Ε. Άμφισσας, Δελφών, Γραβιάς και Καλλιέων
Δήμος Δελφών - 10 Οκτωβρίου, 2019

Υπεγράφη η σύμβαση για τη συντήρηση αγροτικής οδοποιίας στις Δ.Ε. Άμφισσας, Δελφών, Γραβιάς και Καλλιέων

 Προ των πυλών βρίσκεται η βελτίωση και συντήρηση της υφιστάμενης αγροτικής οδοποιίας στις Δ.Ε Άμφισσας,   Δελφών,   Γραβιάς,   και  Καλλιέων μετά την υπογραφή της σύμβασης με την ανάδοχο εταιρία «ΑΦΟΙ ΤΣΩΜΟΥ Ο.Ε.», ενημέρωσε χτες με δελτίο τύπου ο δήμαρχος Δελφών κ Παναγιώτης Ταγκαλής.

Το έργο είναι συνολικού προϋπολογισμού 211.650,00  ευρω με ΦΠΑ, υπογράφηκε την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου  και αποτελεί την πρώτη φάση με τη δημοτική αρχή να τονίζει ότι « η εξέλιξη αποτελεί την υλοποίηση της προεκλογικής μας δέσμευσης για επιτάχυνση των διαδικασιών συμβασιοποίησης και υλοποίησης των ήδη ενταγμένων έργων, όπως αυτό, για το οποίο θα πρέπει να σημειώσουμε πως οι όροι της διακήρυξης είχαν εγκριθεί 11 μήνες πριν!»
    
 
«συμβάλει στην αναβάθμιση του πρωτογενούς τομέα»
 
«Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό έργο που θα στηρίξει την πολύπαθη τάξη των αγροτών, θα συμβάλει στην αναβάθμιση του πρωτογενούς τομέα και ταυτόχρονα θα «ανοίξει» το δρόμο, για την υλοποίηση της Β΄ φάσης του ίδιου προγράμματος για τις υπόλοιπες Δημοτικές Ενότητες», σημείωσε σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Δελφών κ. Παναγιώτης Ταγκαλής, τονίζοντας επίσης πως στον ατζέντα του Δήμου η στήριξη του αγροτικού κόσμου της περιοχής είναι ζήτημα πρώτης προτεραιότητας. Και κατέληξε: «Ο πρωτογενής τομέας αποτελεί για τη Φωκίδα πηγή πλούτου, αρκεί όλοι μαζί, ο καθένας στο μέτρο των αρμοδιοτήτων του, αλλά και των δυνατοτήτων του, να συμβάλουμε ώστε να αποκτήσει τη δυναμική που πρέπει. Ως νέα δημοτική αρχή έχουμε τις ιδέες, αλλά και τη βούληση, να σταθούμε στην πράξη αρωγοί του αγροτικού κόσμου κάνοντας πράξη τη μετάβαση από τα λόγια πολλών χρόνων, στην πράξη που έχει ανάγκη ο τόπος μας».  
 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης – Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά -Τον κατη…