Home Β & Γ Εθνική Υπέγραψαν στον Αστέρα οι Χουζούρης και Κουρούμα, επέστρεψε ο Βάσος
Β & Γ Εθνική - 28 Σεπτεμβρίου, 2019

Υπέγραψαν στον Αστέρα οι Χουζούρης και Κουρούμα, επέστρεψε ο Βάσος

 Την απόκτηση ακόμη τριών παιχτών ανακοίνωσε ο Αστέρας Ιτέας που αναμένεται να βοηθήσουν σημαντικά την ομάδα στην προσπάθεια ανασύνταξης που προσπαθεί τις τελευταίες 15-20 ημέρες.

Πρόκειται :

1. για τον 22χρόνου αμυντικο  Τάσο  Χουζούρη που θεωρείται για   αρκετά  ποιοτικό  παίχτης που παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει φορέσει τη φανέλλα αρκετών ομάδων και αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά στην αμυντική θωράκιση της ομάδας

2. Τον Αποστόλη  Βάσο , ο οποίος επιστρέφει στα παλιά του λημέρια μετά από ένα χρόνο απουσίας και αναμένεται με την εμπειρία του να βοηθήσει σημαντικά την ομάδα

3.Τον 29χρονο  αμυντικο  μέσο ,Μοχάμεντ Πάπι Κουρούμα με καταγωγή απο τη  Γουϊνέα ο οποίος έχει αγωνιστεί σε

Ατρόμητο Πειραιά,Παναργειακό,Ιωνικό, Κιθαιρώνα,ΑΟ Σύρου, ΑΟ Καραβά, Διαγόρα Αγίας Παρασκευής κλπ

 

Οι  ανακοίνωσεις του Αστέρα

 

ΑΣΤΕΡΑΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ 

 

Ο Πρόεδρος κ.Πέτρος Μαντούβαλος και το Δ.Σ. του ΑΣΤΕΡΑ ΙΤΕΑΣ ανακοινώνουν την απόκτηση του Τάσου Χουζούρη.

Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής συμφώνησε σε ολα με την ομαδα μας,και αναμενεται να αποτελέσει σημαντικό “γρανάζι” στην “μηχανή” του Αστέρα μιας και ο πολυσύνθετος ρολος που μπορεί να έχει στην ομαδα μας(αγωνίζεται κυρίος ως ακραίος αμυντικός,αλλά το ιδιο επιτυχώς και σε περισότερες θέσεις) αλλα και η εμπειρεια του στην κατηγορία (Πανθηραϊκός,ΠΑΕ Σπάρτη,Ασπρόπυργος,Καμπανιακός,Νίκη Βόλου,Ηρακλής κ20,Άρης κ19) δίνουν σημαντικές λύσεις στα χέρια του προπονητή.

Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του ΑΣΤΕΡΑ και του ευχόμασθε καλη αγωνιστική σεζόν με υγεία καθως και επίτευξη προσωπικων του και της ομάδας στοχων.

Ακόμη να σημειώσουμε ότι ο Χουζούρης είναι η 15η φετινή μεταγγραφή του Αστέρα και σύμφωνα με τους διοικούντες θα πρέπει να αναμένονται ακόμη 2-3 προσθήκες

 

ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ Ο ΒΑΣΟΣ ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΙΤΕΑΣ

 

Η ομάδας μας ανακοινώνει την απόκτηση-επιστροφή του 28χρονου Αποστόλη Βάσου.

Ο Ιτιώτης αμυντικός,απο τα “σπλάχνα” του Αστέρα (2004-2018),γνωστός στο ευρύ κοινό της περιοχής για το αγωνιστικό του πάθος, μετά απο ενα χρόνο απουσίας απο το ροστερ της ομάδας μας επέστρεψε σε αυτην και του ευχόμασθε καλη αγωνιστική σεζόν με υγεία και εκπλήρωση προσωπικών και της ομάδας στόχων.

 

Ο ΠΑΠΙ ΚΟΥΡΟΥΜΑ ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΙΤΕΑΣ

 

Η ομάδα μας ανακοινώνει την απόκτηση του 29χρονου αμυντικού μέσου,Μοχάμεντ Πάπι Κουρούμα.

Ο Πάπι με καταγωγή απο την Γουϊνέα έχει αγωνισθεί επι σειρά ετών στην χώρα μας και διαθέτει μεγάλη εμπειρεία στην κατηγορία (Ατρόμητο Πειραιά,Παναργειακό,Ιωνικό,Κιθαιρώνα,ΑΟ Σύρου,ΑΟ ΚαραβάΔιαγόραΑγίας Παρασκευής)εκτος των αθλητικών του και τεχνικών προσόντων που διαθέτει.

Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Αστέρα Ιτέας και του ευχόμασθε καλη αγωνιστική σεζόν ,και επίτευξη των προσωπικών και της ομάδας στόχων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης – Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά -Τον κατη…