Home Εικόνες Αρχικής Τροποποιείται ο οργανισμός του νοσοκομείου – Χάνονται 9 θέσεις για να «κερδίσει» 5 γιατρούς

Τροποποιείται ο οργανισμός του νοσοκομείου – Χάνονται 9 θέσεις για να «κερδίσει» 5 γιατρούς

Τροποποιείται ο οργανισμός του νοσοκομείου

Χάνονται 9 θέσεις για να «κερδίσει» 5 γιατρούς

-Ότι δε μπόρεσε να γίνει από τόσους διοικητές που πέρασαν από το νοσοκομείο Άμφισσας, το κατάφερε το ΔΣ και μάλιστα χωρίς καν να υπάρχει διοικητής και με μια απλή τροποποίηση του υφιστάμενου.

 

Την τροποποίηση του υφιστάμενου οργανισμού αποφάσισε το Διοικητικό Συμβούλιο του νοσοκομείου χθες το πρωί και μάλιστα χωρίς καν να υπάρχει διοικητής.

Με την απόφασή τους αυτή τα μέλη του ΔΣ έδωσαν λύση στο θέμα της έλλειψης γιατρών, καθώς κερδίζει πέντε ιατρικές ειδικότητες, θυσιάζει όμως εννέα συνολικά, δεδομένου ότι η τροποποίηση δεν μπορεί να παράγει οικονομική επιβάρυνση. Με την τροποποίηση το νοσοκομείο καταργεί θέσεις που για πολλά χρόνια έμειναν κενές, αλλά θα καταφέρει να προκηρύξει άμεσα πέντε θέσεις.

Με τη διαδικασία αυτή όλα θα κινηθούν σύντομα, ώστε να βγει η προκήρυξη, αφού θα πάρει έγκριση μόνο από την ΥΠΕ και το υπουργείο Υγείας. Αυτή η διαδικασία οδηγεί σε άμεση στελέχωση και δεν υπάρχει λόγος να περιμένουν την αλλαγή οργανισμού, η οποία ωστόσο, σύμφωνα με την απάντηση της αναπληρώτριας υπουργού κ. Μίνας Γκάγκα έχει δρομολογηθεί.

Σύμφωνα με την τροποποίηση που ψήφισε το ΔΣ του νοσοκομείου χθες Παρασκευή, οι θέσεις που δημιουργούνται είναι οι κάτωθι:

 

ΠΕ Παθολογίας 1 θέση

ΠΕ Καρδιολογίας 1 θέση

ΠΕ Παιδιατρικής 1 θέση

ΠΕ Νεφρολογίας 1 θέση

ΠΕ Νοσηλευτικής 1 θέση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης – Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά -Τον κατη…