Home Πολιτικά - Φωκίδα Το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ – Αντιδρούν κάποια στελέχη για τον κ. Καραμπάρμπα
Πολιτικά - Φωκίδα - 6 Σεπτεμβρίου, 2015

Το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ – Αντιδρούν κάποια στελέχη για τον κ. Καραμπάρμπα

 Ανακοινώθηκε το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ το οποίο περιλαμβάνει τους Λεωνίδα Καραμπάρμπα, Γεωργία (Γώγα) Μαντά, Παπακώστα Ανδριανή.

Ωστόσο έντονη δυσαρέσκεια εκφράζεται από κάποια στελέχη για την υποψηφιότητα του κ. Λεωνίδα Καραμπάρμπα, καθώς στη συνέλευση που έγινε προ ημερών στην Ιτέα είχαν αποφασίσει να μην είναι κανένας υποψήφιος ξανά από αυτούς που ήταν την προηγούμενη φορά.

Μάλιστα, στέλεχος του κόμματος από την παραλία μας τόνισε ότι ο κ. Καραμπάρμπας ήταν ο μοναδικός που αυτοπροτάθηκε και λόγω της κομματικής του θέσης καθώς είναι γραμματέας της ΝΕ κατάφερε να ενταχθεί στο ψηφοδέλτιο. «Δεν τον πρότεινε κανένας άλλος, αυτοπροτάθηκε και μάλιστα είπε, ότι “αν υπάρξει ανάγκη”, ενώ όλοι του είπαμε ότι αν προκύψει τέτοια ανάγκη θα το δούμε. Είχαμε συμφωνήσει ότι δεν θα είναι υποψήφιος κανένας από όσους ήταν στο ψηφοδέλτιο τον Ιανουάριο», μας είπε.

Επίσης, αυτοδιοικητικό στέλεχος από τη Δωρίδα είπε στην ΩτΦ ότι στη συγκέντρωση που είχε γίνει στην Ιτέα είχαν συμφωνήσει σε ανανέωση. «Υπό την έννοια της ανανέωσης, εξυπακούεται ότι δεν θα συμπεριλαμβανόταν κανένας από τους υποψηφίους των προηγούμενων εκλογών. Προτείναμε επτά άτομα και μέσα σε αυτούς δεν ήταν ο κ. Καραμπάρμπας. Δεν γνωρίζω πραγματικά αν έφυγαν αυτά τα επτά ονόματα για τα κεντρικά και με ποια κριτήρια έγινε η επιλογή», καταλήγει.

Στο ίδιο μήκος κύμματος είναι και στέλεχος του ΠΑΣΟΚ από την Άμφισσα που θεωρεί ότι η παρουσία του κ. Καραμπάρμπα  δεν θα φέρει τον αέρα ανανέωσης που έχει ανάγκη το ψηφοδέλτιο.

Ως προς την ουσία του θέματος ο καθένας έχει δικαίωμα να αυτοπροταθεί, άρα και ο γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής.

 

Οι επτά που είχαν προταθεί στην Ιτέα είναι οι εξής:

Γεωργία (Γώγα) Μαντά

Παπακώστα Ανδριανή

ΜαρίαΚαρουκλιούμη

Χρήστος Τσαμαντάνης

Κώστας Αντωνόπουλος

Αλέξης Αθανασόπουλος

Πένυ Σπυροπούλου

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης – Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά -Τον κατη…