Home Κοινωνικοί φορείς Την πρόταση για τα πανεπιστημιακά τμήματα ζήτησε ο Βουλευτής
Κοινωνικοί φορείς - 16 Ιανουαρίου, 2020

Την πρόταση για τα πανεπιστημιακά τμήματα ζήτησε ο Βουλευτής

 Τα σοβαρά ζητήματα που απασχολούν τις βιομηχανικές και μεταποιητικές επιχειρήσεις τέθηκαν επί τάπητος σε συνάντηση που είχε ο Βουλευτής Φωκίδας κ. Γιάννης Μπούγας με τον πρόεδρο του Συνδέσμου βιομηχανιών Στερεάς Ελλάδας Ν.Κουδούνη και τον συνεργάτη του Πάνο Λώλο.

Η συνάντηση έγινε στα πλαίσια της προετοιμασίας του μαθητικού διαγωνισμού που συνδιοργανώνουν τα Επιμελητήρια της χώρας με το ΣΒΣΕ, όπου ο βουλευτής ενημερώθηκε για την πρόθεση του συνδέσμου να υποστηρίξει τα παιδιά στην προετοιμασία της εργασίας τους, αλλά και τις επισκέψεις που θα κάνουν οι υποψήφιοι σε κορυφαίες βιομηχανικές επιχειρήσεις της Στερεάς, όπως η ΕΛΒΑΛ, το ΕΛΚΕΜΕ και ο Gizelis  με τα ρομποτικά προϊόντα.

Μεταξύ των ζητημάτων που τέθηκαν είναι και η πρόθεση του Συνδέσμου να προσθέσει στα ποσά των βραβείων το ποσοστό που του αποδίδεται από τα Επιμελητήρια της χώρας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο προσκήνιο επανέρχεται η πρόταση που είχε καταθέσει ο Σύνδεσμος για το Δελφικό πανεπιστήμιο, καθώς, όπως εξήγησε ο Βουλευτής, ο φορέας που δημιουργείται θα επαναξιολογήσει όλα τα τμήματα και τις προτάσεις σε συνδυασμό με τις πραγματικές ανάγκες της ελληνικής οικονομίας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης – Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά -Τον κατη…