Home Άλλα Αθλήματα- Φωκίδα Τα ποντίκια σουλατσάρουν στο μπαλόνι της Ιτέας και ο αντιδήμαρχος αδιαφορεί και φέρεται να τους συνέστησε να βάλουν μόνοι τους φάκες….
Άλλα Αθλήματα- Φωκίδα - 23 Σεπτεμβρίου, 2020

Τα ποντίκια σουλατσάρουν στο μπαλόνι της Ιτέας και ο αντιδήμαρχος αδιαφορεί και φέρεται να τους συνέστησε να βάλουν μόνοι τους φάκες….

Μου το κατήγγειλαν χθες και κυριολεκτικά δεν πίστευα στα αυτιά μου. Αθλητής που γυμνάζεται τουλάχιστον 3-4 φορές την εβδομάδα στο μπαλόνι της Ιτέας (σσ τα στοιχεία του στη διάθεση της εφημερίδας) έχει δει πολλές φορές να κυκλοφορεί τόσο στο χώρο των τουαλετών -αποδυτηρίων όσο και στον αγωνιστικό χώρο ποντίκια. Ναι, καλά ακούσατε κυκλοφορούν ποντίκια ανάμεσα σε αθλητές, ίσως γιατί ….θέλουν και αυτά να ….γυμναστούν. Μάλιστα, έμαθα ότι τα ποντίκια έχουν υποπέσει στην αντίληψη και άλλων αθλούμενων που κατά δήλωσή τους

ενημέρωσαν τον υπεύθυνο αντιδήμαρχο Αθλητισμού ο οποίος ‘όχι μόνο δεν έκανε απολύτως τίποτε μέχρι σήμερα αλλά φέρεται και να συνέστησε στους αθλούμενους να τοποθετήσουν μόνοι τους φάκες Καλά δεν σκέφτηκε ότι στο χώρο αθλούνται και μικρά παιδιά και αν τοποθετήσει ο οποιοσδήποτε αναρμόδιος φάκες εγκυμονεί πολλούς κινδύνους;”, αναρωτήθηκε στην ΩτΦ ο αθλητής που προέβη στην καταγγελία…. Εμείς δεν έχουμε τι να του απαντήσουμε αλλά απλά να ελπίσουμε ότι ο αντιδήμαρχος θα κάνει τη δουλειά του γιατί μην ξεχνάμε τα ποντίκια είναι εστίες μόλυνσης και με προϋποθέσεις μπορούν να γίνουν πολύ επικίνδυνα (βλέπε λεπτοσπείρωση )

 

Υ.Γ. Έμαθα ότι το πρόβλημα το γνωρίζουν και οι άνθρωποι της Δ.Ε Ιτέας οι οποίοι δεν έκαναν τίποτε παρά μόνο έδωσαν

υποσχέσεις.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης – Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά -Τον κατη…