Home Δήμος Δελφών Σύμφωνα με τον Τοπικό Σύμβουλο Άμφισσας Σ. Σωτηρόπουλο : «Αδιαφορεί ο Δήμος για τα σκουπίδια στο Κλειστό»
Δήμος Δελφών - 5 Αυγούστου, 2015

Σύμφωνα με τον Τοπικό Σύμβουλο Άμφισσας Σ. Σωτηρόπουλο : «Αδιαφορεί ο Δήμος για τα σκουπίδια στο Κλειστό»

 «Αυτή η κατάσταση είναι εντελώς απαράδεκτη. Δεν μπορεί συνεχώς να κωφεύει η δημοτική αρχή με τα προβλήματα του κόσμου και να βγάζουμε εμείς το φίδι από την τρύπα» . 

Με αυτά τα λόγια  ξεκίνησε την καταγγελία του για τους υπευθύνους αντιδήμαρχους Άμφισσας κκ Καραγιάννη και της υπηρεσίας Περιβάλλοντος κα Μ. Ανδρεοπούλου  ο τοπικός σύμβουλος Άμφισσας κ. Σ. Σωτηρόπουλος  ο οποίος ισχυρίζεται ότι παράγοντες του Σωματείου «Μάκαρος» του γνωστοποίησαν ότι ενώ έχουν καθαρίσει από σκουπίδια το κλειστό «Χρηστολιάς Καμπεράκης»  και έχουν ειδοποιήσει για πάνω από μια εβδομάδα τη δημοτική αρχή οι αρμόδιοι αδιαφορούν προκλητικά με αποτέλεσμα να αποτελούν εστία μόλυνσης και διαφόρων άλλων κινδύνων. 
Επιπλέον, ο κος Σωτηρόπουλος ισχυρίζεται ότι άγνωστοι έσπασαν το τζάμι του Κλειστού και εισήλθαν  στον εσωτερικό χώρο και αφού έσπασαν την πόρτα από την αποθήκη υλικού αφαίρεσαν διάφορα αντικείμενα.
Τέλος, να σημειώσουμε ότι ό τοπικός σύμβουλος Άμφισσας τονίζει ότι ενώ παράγοντες της ομάδας έχουν αιτηθεί στο Τοπικό Συμβούλιο μια μικρή δαπάνη ώστε να αγοραστούν βίδες για να βιδωθούν και χρώμα για να βαφτούν περίπου 500 καθίσματα  στις κερκίδες του γηπέδου εντούτοις ο Δήμος δεν τους έχει πιστώσει ακόμη το ποσό της πάγιας προκαταβολής ( 2000 ευρώ) με αποτέλεσμα τα πάντα να μένουν στον αέρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης – Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά -Τον κατη…