Home Αθλητικά Σχολή UEFA D, θα λειτουργήσει από την ΕΠΣ Φωκίδας
Αθλητικά - Εικόνες Αρχικής - 4 Ιανουαρίου, 2022

Σχολή UEFA D, θα λειτουργήσει από την ΕΠΣ Φωκίδας

Στη Φωκίδα θα λειτουργήσει σχολή προπονητικής UEFA D στις ημερομηνίες 20-21 & 27-28/01/2022.
Την είδηση γνωστοποίησε η ΕΠΣ Φωκίδας τονίζοντας ότι η απόφαση είναι της ΕΠΟ , με την υποστήριξη της UEFA , και το νέο πρόγραμμα επιμόρφωσης θα τρέξει σε όλη την Ελλάδα.
Η διάρκεια λειτουργίας της Σχολής θα είναι 18 ώρες (χωρίς οικονομική επιβάρυνση), συνδυάζοντας την παρουσίαση θεωρητικών διαλέξεων οργάνωσης και λειτουργίας ακαδημιών ποδοσφαίρου, καθώς επίσης επιδείξεων προπονητικών μονάδων – αγώνων για ηλικίες κάτω των 12 ετών.
Ειδικότερα θα συμπεριλαμβάνει στα θέματα, Ανάλυση κανονισμών αναπτυξιακών ηλικιών, προσφορά πρώτων βοηθειών, οργάνωση ακαδημίας, οργάνωση δράσεων στην ακαδημία, οργάνωση ποδοσφαιρικών δράσεων, Προπονητής στις αναπτυξιακές ηλικίες κώδικας συμπεριφοράς, πολιτική για την παιδική κακοποίηση, ψυχολογία και παρακίνηση νέων αθλητών, στοχεύοντας στην ενιαία εκπαίδευση όλων των εμπλεκομένων στη λειτουργία μιας ποδοσφαιρικής ακαδημίας. Η λειτουργία της σχολής θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά (θεωρητικά μαθήματα) λόγω των προληπτικών μέτρων ενάντια στον covid 19, σε 2 διήμερα.
Σε καθένα διήμερο θα γίνονται 8 διδακτικές ώρες, ώστε το πρόγραμμα να είναι εποικοδομητικό και ευέλικτο.
Το πρακτικό μέρος θα οριστεί σε νέα ημερομηνία μέσα στην αγωνιστική περίοδο 2021-2022, λαμβάνοντας υπόψη τα δεδομένα. Το πρόγραμμα της σχολής UEFA D οφείλουν να το παρακολουθήσουν υποχρεωτικά τουλάχιστον ένας εκπρόσωπος, από την ΕΠΣ, από κάθε ποδοσφαιρική ακαδημία και ομάδα της ΕΠΣ Φωκίδας, οι οποίοι θα έχουν και προτεραιότητα Συμμετοχής.
Επιπλέον, τη Σχολή μπορούν να την παρακολουθήσουν προπονητές & γονείς του Ν. Φωκίδας , οι οποίοι θα συμπληρώσουν τις υπόλοιπες θέσεις συμμετεχόντων.
Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να δηλώσουν Συμμετοχή να αποστείλουν άμεσα, τα στοιχεία τους στο e-mail της ΕΠΣ Φωκίδας : [email protected] .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης – Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά -Τον κατη…