Home Δήμος Δελφών Σφραγίστηκε το παλιό και εγκαταλελειμμένο κτίριο του κληροδοτήματος «Μακεδών»
Δήμος Δελφών - 29 Νοεμβρίου, 2016

Σφραγίστηκε το παλιό και εγκαταλελειμμένο κτίριο του κληροδοτήματος «Μακεδών»

 Ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιεί ότι σφραγίστηκε  το παλιό και εγκαταλελειμμένο κτίριο του κληροδοτήματος «Μακεδών»   στην Κίρρα εξέδωσε η πρόεδρος του Τ.Σ. κα Γ. Μαντά.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση το κτίριο δεν έχει ελεγχθεί για την τυχόν επικινδυνότητα του ,  παρά τις αλλεπάλληλες οχλήσεις στην αρμόδιο υπηρεσία τόσο από το Τοπικό Συμβούλιο όσο και από Διαχειριστική Επιτροπή του Κληροδοτήματος.
 
Η ανακοίνωση της κας Μαντά
 
Στο Πλαίσιο των αρμοδιοτήτων κάθε προέδρου, σύμφωνα με το Νόμο του Καλλικράτη για την ευθύνη και την προστασία της δημοτικής περιουσίας «σφραγίστηκε» το παλιό και εγκαταλελειμμένο κτίριο του κληροδοτήματος «Μακεδών» , στην Κίρρα.
Κλειδώθηκαν παράθυρα, πόρτες , περιφράχτηκε ο αύλειος χώρος πέριξ αυτού, με σκοπό να αποτραπεί η οποιαδήποτε αυθαίρετη είσοδος και χρήση του κτιρίου. Οι ανθρώπινες «επισκέψεις», κυρίως των παιδιών εντός του κτιρίου το καθιστούν πιο επικίνδυνο τόσο για τα ίδια όσο και για τα οχήματα που συνήθως ήταν παρκαρισμένα στην αυλή του ακινήτου.
Το κτίριο δεν έχει ως σήμερα ελεγχθεί για την επικινδυνότητα του από τις αρμόδιες υπηρεσίες παρά τα επαναλαμβανόμενα αιτήματα του Τοπικού Συμβουλίου και της Διαχειριστικής Επιτροπής του Κληροδοτήματος. Παραμένει ανησυχητικό το θέμα των σαθρών βεραντών –εξωστών που «σκιάζουν» χώρος εντός περίφραξης , κοινόχρηστο πεζοδρόμιο 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης – Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά -Τον κατη…