Home Κοινωνικοί φορείς Συνεχίζει τη συγκέντρωση και προσφορά Laptops ο Σ.Β.Σ.Ε.
Κοινωνικοί φορείς - 28 Δεκεμβρίου, 2020

Συνεχίζει τη συγκέντρωση και προσφορά Laptops ο Σ.Β.Σ.Ε.

Συνεχίζεται η συγκέντρωση και προσφορά Laptops στους μαθητές της περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας από το Σ.Β.Σ.Ε. , όπως μας πληροφορεί ο προεδρός του κ Νίκος Κουδούνης τονίζοντας τα εξής:
Με δεδομένη την συνέχιση της αρνητικής επίδρασης της πανδημίας σε όλους τους τομείς της Δημόσιας ζωής και ιδιαίτερα στην εκπαίδευση των παιδιών, ο ΣΒΣΕ πήρε την πρωτοβουλία  συγκέντρωσης  εκπαιδευτικού  εξοπλισμού  τηλε-εκπαίδευσης  προς διανομή στα σχολεία της Π.Στ.Ε. σύμφωνα με διαπιστωμένες, από τις Διευθύνσεις των σχολείων, ανάγκες παιδιών περιορισμένων οικονομικών δυνατοτήτων.
Ήδη εκτός από τον ΣΒΣΕ, ανταποκρίθηκαν οι ακόλουθες εταιρείες μέλη του Συνδέσμου:
ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ ΑΕ τομέας Αλουμινίου 10 Laptops
ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ ΑΕ τομέας Χαλκού 5 Laptops
ΣΥΜΕΤΑΛ ΑΕ 5 Tablets
ΣΒΣΕ 5 Tablets

Η παράδοση του ανωτέρω εξοπλισμού θα γίνει κατόπιν συνεννόησης με τον Διευθυντή Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ΠΕ Βοιωτίας κύριο Λάμπρο Κούτσικο.
Ο ΣΒΣΕ εξαίρει την ανταπόκριση των εταιρειών που εκδηλώνουν την ευαισθησία τους στο πλαίσιο της ΕΚΕ και εύχεται η χειρονομία τους να βρει μιμητές.
Άλλωστε ορισμένες εταιρείες  μέλη  μας  προβαίνουν  σε  απευθείας  χορηγίες  και  δράσεις  ΕΚΕ,  όπως  η εταιρεία μέλοςμας “Πλαστικά Κ. Κοτρώνης ΑΒΕΕ” που έχει ήδη προχωρήσει ήδη στη δωρεά  50  tablets  στη  Διεύθυνση  Πρωτοβάθμιας  Εκπαίδευσης  Φωκίδας,  κατόπιν σχετικής συνεννόησης με τη Διευθύντρια κ.Αμαλία Παπαϊωάννου και τον Αξιότιμο Βουλευτή Φωκίδος, κ.Μπούγα.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ
Νικόλαος Κουδούνης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also

Απόλυτη προτεραιότητα για την ΕΥΔΑΠ το καθαρό και ποιοτικό νερό σε ένα περιβάλλον προκλήσεων

Απόλυτη προτεραιότητα για την ΕΥΔΑΠ το καθαρό και ποιοτικό νερό σε ένα περιβάλλον προκλήσε…