Home Κοινωνικοί φορείς Συνελήφθη ημεδαπός στην Άμφισσα για απάτη εις βάρος πολιτών
Κοινωνικοί φορείς - 3 Μαρτίου, 2020

Συνελήφθη ημεδαπός στην Άμφισσα για απάτη εις βάρος πολιτών

 Το Δικαστήριο καταδίκασε σε έξι χρόνια ποινή κάθειρξης χωρίς αναστολή τον 57χρονο απατεώνα, πρώην τραπεζικό στέλεχος, ο οποίος φέρεται να είχε οικειοποιηθεί χρήματα από πολίτες που ξεπερνούν τις 350.000 ευρώ. Αυτή η απόφαση θα τον φέρει πίσω από τα κάγκελα, με την υπογφραφή της απόφασης και την έκδοση σχετικού εντάλματος, καθώς δεν εμφανίσθηκε στο Δικαστήριο και εκπροσωπήθηκε από τον Συνήγορό του με πληρεξούσιο έγγραφο.

Ο καταδικασθείς, ως υπάλληλος της Εμπορικής Τράπεζας στην ευρύτερη περιοχή της Άμφισσας κατά το ανωτέρω επίμαχο χρονικό διάστημα, εκμεταλλευόμενος την θέση του, έπειθε τους συμπολίτες του ότι ήταν «ειδικός» σε χρηματοοικονομικές επενδύσεις και τους αποσπούσε μεγάλα χρηματικά ποσά προκειμένου να τα επενδύσει σε δήθεν επενδυτικά τραπεζικά προγράμματα, υποσχόμενος μεγάλες αποδόσεις.

Όμως όπως απεδείχθη, δεν προέβη ποτέ σε καμία επένδυση οικειοποιούμενος τα χρήματα πολιτών της ευρύτερης περιοχής της Άμφισσας. Ο αριθμός των παθόντων, πέραν αυτών που προσέφυγαν στην Δικαιοσύνη, φημολογείται ότι ανέρχεται τουλάχιστον στα 15 με 20 άτομα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης – Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά -Τον κατη…