Home Δήμος Δελφών Συναντήθηκε με τον Αντιπεριφερειάρχη και τον Αστυνομικό Διευθυντή Φωκίδας
Δήμος Δελφών - 24 Οκτωβρίου, 2020

Συναντήθηκε με τον Αντιπεριφερειάρχη και τον Αστυνομικό Διευθυντή Φωκίδας

Συνεχίζει τις εθιμοτυπικές του συναντήσεις με φορείς του τόπου ο νέος επικεφαλής της παράταξης «Ανανεωτική Δύναμη δήμου Δελφών» κ Λουκάς Αναγνωστόπουλος.

 

Στο πλαίσιο αυτό χθες συναντήθηκε με τον αστυνομικό διευθυντή κο Παναγιώτη Κατσιάμπα  στην έδρα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φωκίδας,  στην Άμφισσα.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης οι δύο άνδρες αντάλλαξαν απόψεις πάνω στο μείζον πρόβλημα της αστυνόμευσης και της ασφάλειας των πολιτών αλλά  και τρόπων αντιμετώπισης της  πανδημίας Covid-19, της προστασίας των ζώων κ.α.

 

Ακόμη ο κ Αναγνωστόπουλος συναντήθηκε προχθές με τον αντιπεριφερειάρχη Φωκίδας κ Γιώργο Δελμούζο με τον οποίο συζήτησαν:

1) Θέματα του τομέα υγείας και κυρίως προστασίας του κοινωνικού συνόλου από την έξαρση της πανδημίας του κορωνοϊού.

2) Θέματα υποδομών και έργων με κύριο σημείο αναφοράς τις προοπτικές ολοκλήρωσης του Διαγωνίου άξονα Μπράλλου- Γραβιάς-Άμφισσας-Ιτέας Γαλαξειδίου-Ναυπάκτου.

3) Θέματα ενίσχυσης και προστασίας των επιχειρήσεων και των εργαζομένων σ’ αυτές, κυρίως στο κομμάτι του κλάδου του τουρισμού με έμφαση σε αμιγώς τουριστικές περιοχές, που πλήττονται σφόδρα με την πανδημία.

4) Πρωτοβουλίες για την άρση της ιστορικής αδικίας, όπου για την περιοχή της Φωκίδας και του Δήμου Δελφών δεν της αναγνωρίζεται ο πρωταγωνιστικός ρόλος από τους αρμόδιους φορείς, που έπαιξε κατά την έναρξη της Παλιγγενεσίας.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης – Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά -Τον κατη…