Home Αθλητικά Συγχαρητήρια Καπετζώνη σε Απόλλωνα Ευπαλίου για τον τίτλο

Συγχαρητήρια Καπετζώνη σε Απόλλωνα Ευπαλίου για τον τίτλο

Με αφορμή την τελετή απονομής του κυπέλλου  πρωταθλήματος Φωκίδας στον Απόλλωνα Ευπαλίου Tihio Race, που πραγματοποιήθηκε  στο γήπεδο Μαλαμάτων μια εβδομάδα  μετά την κατάκτησή του και πιο συγκεκριμένα την Κυριακή 7 Μαΐου 2023 στο πλαίσιο του προγραμματισμένου φιλικού αγώνα με τον Παναιτωλικό, ο Δήμαρχος Δωρίδος κ.Γεώργιος Καπεντζώνης δήλωσε τα εξής:

«Πολλά συγχαρητήρια στον Απόλλωνα, που για δεύτερη συνεχή χρονιά είναι Πρωταθλητής  Φωκίδας και θα συμμετάσχει στους αγώνες ανόδου (μπαράζ) για  τη Γ’Εθνική κατηγορία. Στην ομάδα  που θέλει, προσπαθεί και καταφέρνει να κοιτάζει πάντα ψηλά, που ξέρει να βάζει υψηλούς στόχους και να τους κερδίζει.

Η καλά οργανωμένη δουλειά της διοίκησης, η άριστη λειτουργία προπονητή και ποδοσφαιριστών, στο πλαίσιο του ευ αγωνίζεσθαι, η ουσιαστική βοήθεια και ενίσχυση της προσπάθειας από τους χορηγούς και τον κόσμο της ευρύτερης περιοχής αλλά και η βοήθεια αφανών εθελοντών, έφεραν το λαμπρό αποτέλεσμα της πρώτης θέσης στο Πρωτάθλημα της ΕΠΣ Φωκίδας.

Συγχαρητήρια στον Πρόεδρο της ομάδας, Γιάννη Κούγια και τους συνεργάτες του, στη διοργανώτρια αρχή ΕΠΣ Φωκίδας καθώς και στο Σύνδεσμο Διαιτητών Φωκίδας για τη διοργάνωση και διεξαγωγή έγκυρου, αξιόπιστου, δίκαιου και κυρίως ποιοτικού ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος στη Φωκίδα και γενικά σε όλους όσους βοήθησαν για το αποτέλεσμα.  

Συγχαρητήρια σε όλα τα Σωματεία για την τεράστια προσπάθεια που κάνουν για τον αθλητισμό και το τοπικό ποδόσφαιρο, σχεδόν πάντα, υπό δύσκολες συνθήκες.

Ο Δήμος Δωρίδος, συμπαραστέκεται με κάθε δυνατό μέσο για την ενίσχυση όλων των αθλητικών δράσεων, όλων των αθλητικών σωματείων με στόχο την ανάπτυξη και προαγωγή του αθλητισμού.

Καλή συνέχεια στον Απόλλωνα, καλή δύναμη και καλή επιτυχία στους αγώνες μπαράζ για την Γ’ κατηγορία».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης – Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά -Τον κατη…