Home Πολιτικά - Φωκίδα ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΤΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΗ ΘΗΒΑ
Πολιτικά - Φωκίδα - 1 Οκτωβρίου, 2017

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΤΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΗ ΘΗΒΑ

  Η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα (ΣΕΑ)  των Ομοσπονδιών των συνταξιούχων, εξήγγειλε 10ημερο δράσης των συνταξιούχων σε όλη την χώρα ενάντια στις αντιλαϊκές πολιτικές και τα νέα μέτρα της κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

 

  Η κυβέρνηση βάζει σε εφαρμογή τα νέα μέτρα του 3ου μνημονίου με άμεσες μειώσεις σε κύριες και επικουρικές συντάξεις με την εφαρμογή της προσωπικής διαφοράς, παραπέρα μείωση του ΕΚΑΣ μέχρι την κατάργηση του αλλά και των οικογενειακών επιδομάτων.

  Οι περικοπές αυτές έρχονται πάνω στις περικοπές των προηγούμενων χρόνων και υποβαθμίζουν τις συντάξεις μας σε προνοιακά βοηθήματα ενώ ακολουθούν ο αυτόματος κόφτης και  η φοροληστεία.

 

ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ – ΟΡΓΑΝΩΣΗ – ΑΓΩΝΑΣ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΦΡΑΓΜΟ ΣΤΙΣ ΑΝΤΙΛΑΪΚΕΣ – ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ.

 

  Διεκδικούμε τις συντάξιμες αποδοχές μας. Την 13η και 14η σύνταξη τα δικαιώματα μας στην υγεία και ότι άλλο μας έχει αφαιρεθεί στο ακέραιο γιατί σε όλη μας την ζωή τα πληρώσαμε. Δεν τα χρωστάμε σε κανέναν δανειστή.

  Απαιτούμε την κατάργηση όλων των αντιασφαλιστικών – αντιλαϊκών – φορομπηχτικών νόμων. Επιστροφή στο ακέραιο των παράνομα παρακρατηθέντων για την υγεία. Ανακεφαλαιοποίηση των ασφαλιστικών μας ταμείων. Δεν νομιμοποιούμε στην συνείδηση μας καμία περικοπή.

  Απορρίπτουμε την φιλολογία της κυβέρνησης περί ανάπτυξης και σταθερότητας ως διέξοδο γιατί αυτά αποτελούν διέξοδο για τα κέρδη των επιχειρηματικών ομίλων που στον δικό τους βωμό θυσιάζονται οι συντάξεις μας και το σύνολο των δικαιωμάτων της εργατικής τάξης και του λαού.

   Καταγγέλλουμε το απύθμενο θράσος της ότι μας κάνει χάρη και πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι που θα μας κόψει πάνω στις πετσοκομμένες συντάξεις μας ακόμη 18% με τη «προσωπική διαφορά» και την κατάργηση των οικογενειακών επιδομάτων.

  Δίνουμε όλοι μαζί την μάχη. Είμαστε και μένουμε στον δρόμο του αγώνα, με αποφασιστική αδιάκοπη μαζική δράση για να προασπίσουμε την ζωή μας, την ζωή των παιδιών μας, της εργατικής – λαϊκής οικογένειας.

  Δεν δίνουμε καμιά ανοχή στα θανατηφόρα μέτρα της κυβέρνησης. Ανοίγουμε πόλεμο στην αδιαφορία, τον εφησυχασμό, την απάθεια, την απογοήτευση, τον φόβο, στη λογική «δεν γίνεται τίποτα όλοι ίδιοι είναι».

  Δεν απαλλάσσουμε κανέναν. Ευθύνη έχουν και τα κόμματα που ψήφισαν το 3ο μνημόνιο. Τα συνδικάτα του κυβερνητικού συνδικαλισμού που καλλιεργούν αυταπάτες ότι οι συνταξιούχοι θα λύσουν τα προβλήματα τους μέσα από τα δικαστήρια θησαυρίζοντας μεγαλοδικηγορικά γραφεία και απαλλάσσουν την κυβέρνηση ψαρεύοντας σε θολά νερά. Συνεχίζουμε με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα τον αγώνα μας.

 

 ΟΛΟΙ  στη ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ της ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

 4 ΟΚΤΩΒΡΗ ώρα 10:30 π.μ.

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΘΗΒΑΣ.

 

ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΔΥΝΑΜΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΑΛΗ ΜΑΣ   -   ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ   -   ΤΗΝ ΜΑΖΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΝΤΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΑΝΤΙΛΑΪΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΜΑΣ.

 

Αναχώρηση δωρεάν λεωφορείου στις 8,30 από

την πλ. Εθνικής Αντίστασης (παιδική χαρά)

Κλείστε θέσεις στα τηλ.6978225865, 2265023048, 6948263897, 6945745529

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also

Αφαίρεση tattoo : Τι πρέπει να γνωρίζετε πριν το αποφασίσετε!

Η τέχνη του τατουάζ έχει εξελιχθεί σημαντικά κατά τη διάρκεια των αιώνων. Η πρώτη εμφάνιση…