Home Δήμος Δελφών Συγγνώμη ζητεί ο κ. Σακελλαρίου για το φιάσκο των Δελφών
Δήμος Δελφών - 21 Ιουλίου, 2018

Συγγνώμη ζητεί ο κ. Σακελλαρίου για το φιάσκο των Δελφών

 Η Τ.Κ. Δελφών ευχαριστεί τους κατοίκους , τους επιχειρηματίες και τους επισκέπτες των Δελφών για την κατανόησή τους και ζητά συγγνώμη για την ταλαιπωρία που υπέστησαν λόγω της διακοπής  ύδατος την Παρασκευή (20/7).

Η ευθύνη για τη σωστή λειτουργία του δικτύου ύδρευσης και την άμεση αποκατάσταση τυχόν προβλημάτων ανήκει στην υπηρεσία  Δ.Ε.Υ.Α του Δήμου Δελφών.

Ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Δελφών  , Λεωνίδας Σακελλαρίου τη Δευτέρα 23/7/2018 θα προχωρήσει σε έγγραφη αναφορά  προς το Δ.Σ της Δ.Ε.Υ.Α αναζητώντας τις ευθύνες συγκεκριμένων προσώπων για τη διακοπή ύδατος στον οικισμό των Δελφών για περίπου είκοσι ώρες. Από τον Απρίλιο του 2018 ο έλεγχος των μηνυμάτων  τηλεειδοποίησης έχει περιέλθει στη Δ.Ε.Υ.Α χωρίς η συγκεκριμένη υπηρεσία να ενημερώσει για τη λήψη μηνυμάτων τις τηλεφωνικές συσκευές τόσο του Προέδρου, Λεωνίδα Σακελλαρίου όσο και του Αντιδημάρχου, Λουκά Αναγνωστόπουλου.

Ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Δελφών επιφυλάσσεται για την άσκηση παντός νομίμου δικαιώματος του υπερασπιζόμενος τα δικαιώματα των πολιτών της Τ.Κ. Δελφών .

 

Εκ της Τ.Κ. Δελφών

Ο Πρόεδρος 

Λεωνίδας Σακελλαρίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης – Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά -Τον κατη…