Home ΕΠΣ Φωκίδας Στο Leader η ανακατασκευή του γηπέδου ποδοσφαίρου
ΕΠΣ Φωκίδας - 20 Μαΐου, 2017

Στο Leader η ανακατασκευή του γηπέδου ποδοσφαίρου

 Ημερομηνία δημοσίευσης:13/05/2014

 Ένα χρόνιο αίτημα των ποδοσφαιρόφιλων – και όχι μόνο – του Γαλαξιδίου φαίνεται ότι μπαίνει στο τελικό στάδιο επίλυσης  καθώς σύμφωνα με χτεσινή ανακοίνωση του δήμου Δελφών αναμένεται στο δημοτικό συμβούλιο που θα συνεδριάσει την 28η/05/2014 να κατατεθεί ως θέμα και να ψηφιστεί η κατάθεση του τεχνικού δελτίου στην πρόσκληση LEADER της ΑΝ.ΦΩ. Α.Ε. του προγράμματος «Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδας 2007-2013» στο υπομέτρο L321-2  «Χώροι άσκησης πολιτιστικών, αθλητικών, εκπαιδευτικών, περιβαλλοντικών δραστηριοτήτων, καθώς και δραστηριοτήτων κοινωνικής προστασίας και αλληλεγγύης» με προϋπολογισμό μελέτης 369.000,00  ευρώ

 
Επιπλέον η δημοτική αρχή ανακοίνωσε ότι σειρά έχουν πλέον η αντικατάσταση του συνθετικού χλοοτάπητα  στο γήπεδο της ΕΠΣ στην Άμφισσα για το οποίο έχει ολοκληρωθεί η μελέτη  την ίδια στιγμή που βρίσκεται σε εξέλιξη η μελέτη για το κλειστό της Ιτέας


Σύμφωνα με την ανακοίνωση της δημοτικής αρχής σε ότι αφορά το γήπεδο του Γαλαξιδίου  η πρόταση αφορά ουσιαστικά τις εργασίες που απαιτούνται για την διάστρωση του υφιστάμενου γηπέδου ποδοσφαίρου με συνθετικό χλοοτάπητα προδιαγραφών FIFA τελευταίας γενιάς.
Η μελέτη έχει συνταχθεί από την Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου, είναι ολοκληρωμένη και έχει όλες τις απαιτούμενες γενικές και ειδικές αδειοδοτήσεις. Είναι δηλαδή απολύτως ώριμη.
Οι προβλεπόμενες εργασίες αφορούν:


1.Την διαμόρφωση της υποδομής που απαιτείται  προκειμένου να τοποθετηθεί ο συνθετικός χλοοτάπητας (βάσει των προδιαγραφών τοποθέτησής του).
2.Την κατασκευή αποστραγγιστικού δικτύου για την απορροή των ομβρίων του γηπέδου (περιμετρικό κανάλι απορροής με σχάρες).
3.Την κατασκευή της υποδομής για μελλοντικό ηλεκτροφωτισμό (τοποθέτηση ηλεκτρολογικών φρεατίων, σωλήνων διέλευσης καλωδίων κλπ.).
4.Την καθαίρεση της υπάρχουσας κατεστραμμένης περίφραξης και κατασκευή νέας.
 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης – Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά -Τον κατη…