Home Πολιτικά - Φωκίδα Στο επίκεντρο το νέο σιδηροδρομικό δίκτυο το οποίο εξυπηρετεί και τη Φωκίδα
Πολιτικά - Φωκίδα - 2 Μαρτίου, 2017

Στο επίκεντρο το νέο σιδηροδρομικό δίκτυο το οποίο εξυπηρετεί και τη Φωκίδα

 Tο νέο σιδηροδρομικό δίκτυο και τις συνέπειες του συγκεκριμένου σχεδιασμού για την υπάρχουσα σιδηροδρομική γραμμή η οποία εξυπηρετεί και το νομό Φωκίδας ήταν το αντικείμενο της συνάντησης μεταξύ του  κ. Κωστοπαναγιώτου με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΟΣΕ κ. Κωνσταντίνο Πετράκη που πραγματοποιήθηκε στις 23 Φεβρουαρίου στην Αθήνα, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το σχετικό δελτίο τύπου του βουλευτή Φωκίδας

Στη συζήτηση ο βουλευτής Φωκίδας  τόνισε  «την ανάγκη διατήρησης σε λειτουργία της υπάρχουσας γραμμής, καθόσον πλήθος οικισμών και επιχειρήσεων, σε μεγάλο τμήμα του νομού, εξυπηρετούνται συγκοινωνιακά με τις γύρω πόλεις, αλλά και με την Αθήνα.Από την διατήρηση της υπάρχουσας γραμμής και την συνέχιση της λειτουργίας της μπορούν να ωφεληθούν όχι μόνο οι κάτοικοι του νομού και οι τουρίστες/επισκέπτες αλλά σε μεγάλο βαθμό και οι επιχειρήσεις με την διακίνηση των εμπορευμάτων τους μέσω αυτής.»
Από την πλευρά του  κ. Πετράκης συμφώνησε στην παραπάνω αναγκαιότητα και δήλωσε ότι πρόθεση του οργανισμού αποτελεί η συνέχιση της λειτουργίας της γραμμής αυτοτελώς από Λιανοκλάδι έως Αθήνα, εξυπηρετώντας έτσι τις τοπικές ανάγκες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης – Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά -Τον κατη…