Home Φθιώτιδα Σπαρακτικό μήνυμα του δημάρχου Λοκρών κ Ζεκεντέ:΅Ήδη μετράμε τις 2 πρώτες ανθρώπινες απώλειες στη Μαλεσίνα”
Φθιώτιδα - 6 Μαρτίου, 2021

Σπαρακτικό μήνυμα του δημάρχου Λοκρών κ Ζεκεντέ:΅Ήδη μετράμε τις 2 πρώτες ανθρώπινες απώλειες στη Μαλεσίνα”

Η Δ.Ε. Μαλεσίνας του Δήμου Λοκρών με απόφαση του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας παραμένει σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ως τις 8 Μαρτίου.
Οι σημερινές δειγματοληψίες σε Μαλεσίνα από τον ΕΟΔΥ Φθιώτιδας και Θεολόγο από την ομάδα Covid 19 της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας έδειξαν 56 θετικά στα 561 δείγματα, δηλαδή ποσοστό 10% θετικότητας.
Σχεδόν 40 κάτοικοι του Δήμου Λοκρών νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο Λαμίας, ορισμένοι εξ αυτών στη ΜΕΘ σε εξαιρετικά σοβαρή κατάσταση. Ήδη μετράμε τις 2 πρώτες ανθρώπινες απώλειες στη Μαλεσίνα.
Ο Δήμος Λοκρών συνεχίζει τις απολυμάνσεις στους Δημοτικούς χώρους και με τη χορηγία της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας διανεμήθηκαν και συνεχίζουν να διανέμονται 75.000 μάσκες στους κατοίκους της Μαλεσίνας.
Σήμερα, έκανα το 5ο τεστ τις τελευταίες δύο εβδομάδες. Παρά την επαφή μου, εν αγνοία μου, με επιβεβαιωμένα κρούσματα παραμένω αρνητικός.
Η πρόληψη και η πίστη εφαρμογή των μέτρων προστατεύουν!
Παρακαλώ τους κατοίκους του Δήμου μας να συμπεριφερονται ως φορείς, να φορούν μάσκες, να απολυμαίνουν τα χέρια τους και να κρατούν αποστάσεις.
Έχουμε μέλλον μπροστά μας για να αποκατασταθεί η υγειονομική κατάσταση στο Δήμο, καθώς πλέον φαίνεται να έχουμε ξεπεράσει τα 300 ενεργά κρούσματα.
Η δημόσια υγεία είναι προτεραιότητα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης – Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά -Τον κατη…