Home Δήμος Δελφών Σε τέσσερις προσλήψεις με δίμηνες συμβάσεις προχωρά ο Δήμος Δελφών
Δήμος Δελφών - 24 Δεκεμβρίου, 2012

Σε τέσσερις προσλήψεις με δίμηνες συμβάσεις προχωρά ο Δήμος Δελφών

Στην πρόσληψη τεσσάρων ατόμων με δίμηνες συμβάσεις, για την κάλυψη κατεπειγουσών εποχικών αναγκών πρόκειται να προχωρήσει ο Δήμος Δελφών.
Το θέμα των προσλήψεων αναμένεται να τεθεί προς ψήφιση στην αυριανή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δελφών, ενώ να σημειώσουμε ότι οι ανάγκες για τα δίμηνα προέκυψαν λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων που σημειώθηκαν κατά την τελευταία περίοδο (τέλη Νοεμβρίου  -Δεκέμβριος ) και εξακολουθούν να σημειώνονται, όπου και έχουν δημιουργηθεί εκτεταμένα προβλήματα που χρίζουν άμεσης αντιμετώπισης. Πιο συγκεκριμένα, οι έντονες χιονοπτώσεις και βροχοπτώσεις που έπληξαν και εξακολουθούν να πλήττουν το Δήμο Δελφών, έχουν σαν αποτέλεσμα τη μεταφορά φερτών υλικών στα ρέματα που σε συνδυασμό με τα υλικά που είχαν ήδη ανεξέλεγκτα απορριφθεί σε αυτά, να δημιουργούν πλημμυρικά φαινόμενα σε όλη την έκταση του Δήμου.  Άμεσο αποτέλεσμα των παραπάνω είναι και η δημιουργία εκτεταμένων βλαβών στους αγωγούς ύδρευσης του Δήμου.   
Ως εκ τούτου, για λόγους πολιτικής προστασίας και προκειμένου να αντιμετωπισθεί η συγκεκριμένη κατεπείγουσα εποχική ανάγκη του Δήμου, χρειάζεται  καθαρισμός όλων των ρεμάτων της γεωγραφικής επικράτειας του Δήμου, αλλά και σε αποκατάσταση των εκτεταμένων βλαβών του δικτύου ύδρευσης.
Σημειώνεται  δε, ότι υπάρχει μεγάλη έλλειψη  προσωπικού στις κατηγορίες ΔΕ, ΥΕ και στους κλάδους/ειδικότητες που σχετίζονται με την καθημερινή εξυπηρέτηση των πολιτών (εργάτες καθαριότητας, οδηγοί, χειριστές μηχανημάτων) και κατά συνέπεια το προσωπικό του Δήμου δεν είναι σε θέση να ανταποκριθεί και στις έκτακτες ανωτέρω εργασίες λόγω των  αυξημένων απαιτήσεων και των 8 Δημοτικών Ενοτήτων.
Αναλυτικότερα πρόκειται να προσληφθούν 2 άτομα ΥΕ Γενικών καθηκόντων, 1 άτομο ΔΕ Χειριστών Μηχ/των (γκρέιντ)και 1 άτομο ΔΕ Χειριστών Μη/των (φορτωτή,JCB), για χρονική διάρκεια δύο μηνών.
Σύμφωνα με σχετική βεβαίωση της Διεύθυνσης Οικονομικής Υπηρεσίας, θα προβλεφθεί σχετική πίστωση συνολικού ύψους 10.500,00 €, στον υπό κατάρτιση προϋπολογισμό του Δήμου Δελφών, οικονομικού έτους 2012 για έκτακτο προσωπικό στις Υπηρεσίες Υδρευσης, Αποχέτευσης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης – Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά -Τον κατη…