Home Εύβοια Σε εξέλιξη η πυρκαγιά σε δασική έκταση στις Ροβιές Ευβοίας
Εύβοια - 27 Αυγούστου, 2018

Σε εξέλιξη η πυρκαγιά σε δασική έκταση στις Ροβιές Ευβοίας

 Σε εξέλιξη συνεχίζει να βρίσκεται η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το μεσημέρι σε δασική έκταση στην περιοχή Ροβιές Ευβοίας, χωρίς να υπάρχει κίνδυνος για τις κατοικημένες περιοχές που βρίσκονται γύρω από το πύρινο μέτωπο.

Στο σημείο θα συνεχίσουν να επιχειρούν καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας 34 πυροσβέστες με 17 οχήματα και 10 άτομα πεζοπόρο τμήμα, προκειμένου να περιοριστεί το μέτωπο της φωτιάς μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. 
 
Σύμφωνα με ενημέρωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, το πρωί της Τρίτης θα κριθεί αν χρειάζεται η συνδρομή των εναέριων μέσων για την αντιμετώπιση της πυρκαγιάς, με την υποσημείωση πως αυτά θα μπορούν να επιχειρήσουν με τις συνθήκες που θα επικρατούν στην περιοχή. 


 

Σημειώνεται, ότι στην ευρύτερη περιοχή υπήρχε από νωρίς κακοκαιρία και έτσι δεν είναι εφικτό, προς το παρόν, να πλησιάσουν εναέρια μέσα. Μάλιστα, ένα ελικόπτερο που απογειώθηκε νωρίτερα δεν μπόρεσε να πλησιάσει στο σημείο της φωτιάς, λόγω των αντίξοων καιρικών συνθηκών και για λόγους ασφαλείας επέστρεψε στη βάση του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης – Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά -Τον κατη…