Home Δήμος Δελφών Σάλος για την πίστα αναρρίχησης στην Άμφισσα «Δε χάνεται το έργο», διευκρινίζει ο Δήμαρχος
Δήμος Δελφών - 17 Φεβρουαρίου, 2021

Σάλος για την πίστα αναρρίχησης στην Άμφισσα «Δε χάνεται το έργο», διευκρινίζει ο Δήμαρχος

 Σάλος για την πίστα αναρρίχησης στην Άμφισσα

«Δε χάνεται το έργο», διευκρινίζει ο Δήμαρχος

-Θέση παίρνει και ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου κ. Μερινόπουλος.  

 

Σε αυτές τις πολύ δύσκολες και πρωτόγνωρες συνθήκες που βιώνουμε η τοπική κοινωνία δεν ανέχεται την απώλεια έργων και πόρων, εξ ου και με την καταγγελία του δημοτικού συμβούλου κ.Άρη Αγγελόπουλου προκλήθηκε σφοδρή αντίδραση προκειμένου να μη χαθεί το έργο της πίστας αναρρίχησης.

Ωστόσο, τόσο ο αντιδήμαρχος κ. Γιώργος Τσατσαρώνης, όσο και ο δήμαρχος κ. Παναγιώτης Ταγκαλής ξεκαθαρίζουν ότι δε χάνεται το έργο. «Το έργο ήταν ενταγμένο στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας. Η μελέτη είχε σημαντικά προβλήματα, ενώ κατά την ωρίμανση του έργου δημιουργήθηκαν προβλήματα και με τις αδειοδοτήσεις. Παράλληλα, οι ζημιές που είχε ο χώρος ήταν εκτεταμένες, ενώ διαλύθηκαν και τα αποδυτήρια. Αποτέλεσμα ήταν να απαιτηθούν πολύ περισσότερα χρήματα για την υλοποίηση του έργου», τόνισε ο δήμαρχος κ. Ταγκαλής σε δηλώσεις του. Διευκρίνισε μάλιστα πως το έργο δεν χάνεται. Η μελέτη θα συμπληρωθεί, θα ληφθούν οι απαιτούμενες άδειες και η περιφέρεια θα εξασφαλίσει την επιπλέον χρηματοδότηση που απαιτείται. Είμαστε σε συνεννόηση με τον Περιφερειάρχη», ξεκαθάρισε ο Δήμαρχος.

Θέση για το θέμα έλαβε και ο πρόεδρος της Άμφισσας κ. Παναγιώτης Μερινόπουλος, οποίος επίσης είχε δεχτεί όχληση από κατοίκους της Άμφισσας για το θέμα.

«Όσον αφορά το έργο “Κέντρο Εκπαίδευσης Φυσικών Καταστροφών” η ενημέρωση που έχουμε από την Τ.Υ. και τον υπεύθυνο Αντιδήμαρχο κ. Τσατσαρώνη Γεώργιο είναι ότι στη μελέτη  υπάρχουν σημαντικές ελλείψεις, ότι έχει ενημερωθεί η Περιφέρεια που έχει και τη χρηματοδότηση του έργου , η μελέτη θα τροποποιηθεί ώστε να μπορέσει το έργο να υλοποιηθεί», τονίζει και ο Πρόεδρος της Άμφισσας. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης – Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά -Τον κατη…