Home Πολιτικά - Φωκίδα Σάββας Γιαννοσπύρος δήλωσε για την «πρόταση Γαβρόγλου»:Τα καλά πρέπει να αναγνωρίζονται και να λέγονται !!
Πολιτικά - Φωκίδα - 29 Σεπτεμβρίου, 2018

Σάββας Γιαννοσπύρος δήλωσε για την «πρόταση Γαβρόγλου»:Τα καλά πρέπει να αναγνωρίζονται και να λέγονται !!

 

Τα καλά πρέπει να αναγνωρίζονται και να λέγονται !!

Περιμένουμε όμως την ολοκλήρωση αυτής της ιστορικής απόφασης, που επηρεάζει καθοριστικά όχι μόνο την Άμφισσα αλλά και ολόκληρη την ευρύτερη περιοχή!!

Επειδή πληθαίνουν οι «δικαιωμένοι-ες» (με διάφορες δημοσιεύσεις) για τις θετικές εξελίξεις που αφορούν το Πανεπιστημιακό Τμήμα ή τα Πανεπιστημιακά Τμήματα στην Άμφισσα, μία είναι η αντικειμενική –ιστορική παραδοχή (μας αρέσει ,δεν μας αρέσει….):



Ο Δημήτρης Θάνος (και το ΠΑ.ΣΟ.Κ.) «έκανε το όνειρο πραγματικότητα» ιδρύοντας και λειτουργώντας το 1998 (ΦΕΚ 113/26-05-1998) τμήμα ΤΕΙ στην Άμφισσα και 20 χρόνια μετά (το 2018) ο Ηλίας Κωστοπαναγιώτου (και ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α.) δρομολογεί προς ίδρυση – λειτουργία ένα ή δύο Πανεπιστημιακά Τμήματα (Αναμένοντας όμως την ψήφιση-ίδρυση καθώς και το σχετικό ΦΕΚ).



Δήμαρχος Δελφών ,ΚΕΔΕ, Περιφερειάρχης, εκπρόσωποι της Περιφέρειας, εκπρόσωποι πολλών τοπικών & περιφερειακών φορέων μπορούν να περιμένουν τη «δικαίωσή» τους μέσα από το project «Πανούση» (που στηρίζουν μέχρι και σήμερα) ή ας αναμένουν το «Δελφικό»…..χρησμό!


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης – Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά -Τον κατη…