Home Άλλα Αθλήματα- Φωκίδα Προβληματική ξανά η λειτουργία του κολυμβητηρίου της Ιτέας
Άλλα Αθλήματα- Φωκίδα - 3 Οκτωβρίου, 2017

Προβληματική ξανά η λειτουργία του κολυμβητηρίου της Ιτέας

 “Διασυρμός” είναι η κατάλληλη λέξη που μπορεί κάποιος να χρησιμοποιήσει στο άκουσμα της είδησης ότι τρεις κολυμβητικές ομάδες αναγκάστηκαν, έστω και προσωρινά,  να αποσυρθούν από τα 49 Δελφίνια της Ιτέας όταν διαπίστωσαν ότι η θερμοκρασία του νερού δεν συνάδει με τα στάνταρ αγώνων .

Την αποκάλυψη έκανε ο Ναυτικός Όμιλος Ιτέας ο οποίος συμπλήρωσε ότι μετά από υπεράνθρωπες προσπάθειες δικών του στελεχών το πρόβλημα αποκαταστάθηκε μερικώς και διεξήχθησαν με μεγάλη δυσκολία οι αγώνες.
Για το λόγο αυτό η πρόεδρος του ΝΟΙ κ Σοφία Αναγνωστάκου αιτήθηκε συνάντηση με τους εκπροσώπους του Δήμου προκειμένου να βρεθεί λύση
 
Η επιστολή αναφέρει
 
ΠΡΟΣ:
1.Κύριο Αθανάσιο Παναγιωτόπουλο, Δήμαρχο Δελφών
2.Κύριο Νεκτάριο Μίχο, Aρμόδιο Αντιδήμαρχο Αθλητικών Εγκαταστάσεων
3.Κυρία Τριανταφυλλιά Πιλάλα-Τσακίρη, Αντιδήμαρχο Δ.Ε. Ιτέας 
4. Κυρία Μαίρη Ανδρεοπούλου, Αρμόδια Αντιδήμαρχο Διεύθυνσης Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας
 
Κοινοποίηση: κο Κων/νο Μπακογιάννη, Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδος
 
Αξιότιμοι κύριοι, 
 
με την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου 2017-2018 αιτούμαστε μία συνάντηση με τους αρμόδιους λειτουργίας του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Ιτέας, προκειμένου να συζητηθεί η πρόθεση σωστής λειτουργίας από μέρους του Δήμου Δελφών. 
Αφορμή στάθηκε η ακατάλληλη θερμοκρασία της πισίνας μετά από έλεγχο του υπεύθυνου επιτήρησης του ΔΣ του σωματείου μας.
Συγκεκριμένα, το Σάββατο 30/09/2017, πριν την έναρξη των διασυλλογικών κολυμβητικών αγώνων 49α Δελφίνια είχαμε τρεις ακυρώσεις συμμετοχής σωματείων και πριν την έναρξη της απογευματινής αγωνιστικής, την αποχώρηση άλλου ενός σωματείου. Τελικά, με ενέργειες, οι οποίες δεν αρμόζουν στα καθήκοντα και στις υποχρεώσεις μας, αποκαταστάθηκε εν μέρει το πρόβλημα και διεξήχθησαν με μεγάλη δυσκολία οι αγώνες.
Ενημερωτικά σας αναφέρουμε πως το σωματείο μας απασχολούσε μέχρι και πριν την εκδήλωση της ακαταλληλότητας περίπου 200 αθλητές σε τμήματα υποδομών κολύμβησης, προαγωνιστικής και αγωνιστικής κολύμβησης με συμμετοχές σε πανελλήνια πρωταθλήματα, βετεράνων με ευρωπαϊκές συμμετοχές, ενηλίκων, aqua – aerobic, υποδομών υδατοσφαίρισης με συμμετοχές στα αντίστοιχα ηλικιακά πανελλήνια πρωταθλήματα, καθώς και ανδρική ομάδα υδατοσφαίρισης, η οποία αγωνίζεται για δεύτερη φορά στη Β΄ Εθνική κατηγορία. Επίσης, ήδη έχει σχεδιαστεί η δημιουργία τμήματος καλλιτεχνικής (συγχρονισμένης κολύμβησης). 
Παράλληλα, με τη μελέτη του προσχέδιου του νέου αθλητικού κανονισμού του Δήμου Δελφών διαπιστώθηκαν αρκετές παρερμηνείες και ελλείψεις οι οποίες χρήζουν συζήτησης. 
Παρακαλούμε για την άμεση ανταπόκρισή σας, καθώς όπως κατανοείτε, η δραστηριότητα του σωματείου μας εξαρτάται απόλυτα από τη λειτουργικότητα του κολυμβητηρίου και τη σωστή συντήρησή του, η έλλειψη της οποίας διαπιστώνεται καθημερινά.
 
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τις ενέργειες σας.
 
Με τιμή,
εκ μέρους του ΔΣ του ΝΟΙ
Αναγνωστάκου Σοφία
Πρόεδρος
 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης – Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά -Τον κατη…