Home Αθλητικά Πολλά παράπονα Ησαία Δεσφίνας για τη διαιτησί με τον Απόλλωνα Ευπαλίου
Αθλητικά - ΕΠΣ Φωκίδας - 5 Δεκεμβρίου, 2022

Πολλά παράπονα Ησαία Δεσφίνας για τη διαιτησί με τον Απόλλωνα Ευπαλίου

 Ανακοίνωση με την οποία εκφράζει τον προβληματισμό για τη διαιτητική σύνθεση αλλά  και τα παράπονα   για τη γενικότερη διαιτητική συμπεριφορά  στον αγώνα με τον Απόλλωνα Ευπαλίου εξέδωσε ο Ησαίας Δεσφίνας 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Δεν είναι πρώτη φορά που ο Α.Σ. Ησαΐας αντιμετωπίζεται χωρίς σεβασμό από την διαιτησία. Δεν είναι η πρώτη φορά που αντιμετωπίζουμε με κατανόηση και υπομονή σαν ομάδα αυτές τις εναντίον μας συμπεριφορές, μιας και αυτά τα στοιχεία χαρακτηρίζουν τον ιστορικό σύλλογο που εκπροσωπούμε.
Η υπομονή όμως κύριοι, έχει και τα όρια της.
Δεν επιθυμούμε, ούτε ζητάμε, ούτε εκβιάζουμε για υπέρ μας σφυρίγματα από κανέναν διαιτητή. ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ όμως τον σεβασμό και την αντικειμενική διαιτησία.
Χθες η ομάδα μας πάλεψε στον αγωνιστικό χώρο και άξιζε ένα θετικό αποτέλεσμα, απέναντι σε μια μεγάλη και ιστορική ομάδα, την οποία σεβόμαστε.
Πως ορίστηκε η συγκεκριμένη διαιτητική τριάδα σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι ;
Γιατί η αρχιδιαιτητής της ΕΠΣ Φωκίδας, κυρία Γκούσαρη ”υποτίμησε” τόσο πολύ ένα τέτοιο σημαντικό αγώνα ;
Έστειλε σε ένα ντέρμπι τον κο Σμαράγδη Νικόλαο σαν πρώτο διαιτητή, που, ούτε ο ίδιος δεν θυμάται πόσα χρόνια έχει να σφυρίξει αγώνα και βοηθούς δυο νέα παιδιά, που τώρα κάνουν τα πρώτα τους βήματα στην διαιτησία. Να αναφέρουμε εδώ ότι και οι δυο βοηθοί Σκούτας και Βύννιας ήταν άριστοι και τους συγχαίρουμε. Αντίθετα ο διαιτητής του αγώνα έδειξε από την αρχή τις προθέσεις του, εκνευρίζοντας συνεχώς τους ποδοσφαιριστές μας, μοιράζοντας ανύπαρκτες κίτρινες κάρτες και δίνοντας ανάποδα φάουλ. Σημείωση ότι στο δεύτερο μέρος ο Ησαΐας δεν κέρδισε ούτε ένα φάουλ.
Μετά το γκολ της ομάδας μας (0-1), η πίεση της αντίπαλης ομάδας προήλθε από εκβιαστικά ανύπαρκτα φάουλ, με αποκορύφωμα τον μη καταλογισμό κόκκινης κάρτας στον αρχηγό της αντίπαλης ομάδας για δυνατό χτύπημα εκτός φάσης σε ποδοσφαιριστή μας, ο οποίος μετά το αντιαθλητικό χτύπημα έπεσε πάνω στον ίδιο τον διαιτητή και ενώ ειδοποιήθηκε από τον βοηθό, είπε χαρακτηριστικά ”μην μιλάς, το παίρνω πάνω μου”. Αλήθεια ο διαιτητής τι έκανε για τα πολυάριθμα άτομα που βρίσκονταν στον πάγκο της αντίπαλης ομάδας και δεν είχαν δηλωθεί για να βρίσκονται εκεί ;
Γιατί άραγε δεν υπήρχε παρατηρητής αγώνα σε ένα από τα σημαντικότερα παιχνίδια του πρωταθλήματος ;
Τέλος, πόσες καθυστερήσεις θα κρατούσε ακόμη ο διαιτητής αν δεν δεχόταν η ομάδα μας το δεύτερο γκολ ;
Αυτά είναι μερικά ερωτήματα που ψάχνουν απάντηση.
Ο Ησαΐας κάνει μια μεγάλη προσπάθεια με τους ανθρώπους που βρίσκονται κοντά στην ομάδα να κάνουν μεγάλες προσωπικές θυσίες και δε θα αφήσει κανέναν να βάλει «τρικλοποδιές» στον σύλλογο μας, αλλά και να παίζει με τον ιδρώτα των ποδοσφαιριστών μας.
Χαμένος από το συγκεκριμένο παιχνίδι δεν βγήκε ο Ησαΐας που όπως βλέπουν όλοι δυναμώνει, αλλά η διαιτησία και το ποδόσφαιρο της Φωκίδας. Με κάθε σεβασμό στο σωματείο του Απόλλωνα Ευπαλίου που προπορεύεται στο φετινό πρωτάθλημα, τέτοιες διαιτησίες μόνο κακό θα κάνουν στην ιστορική αυτή ομάδα στα μπαράζ κατάταξης.
Να είστε σίγουροι ότι ο Ησαΐας δε θα αφήσει την διαιτησία σας να περάσει έτσι, ούτε τους ποδοσφαιριστές του απροστάτευτους από διαιτητές που δεν σέβονται την ιστορία του συλλόγου, την φανέλα και το σήμα που εκπροσωπούν.»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης – Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά -Τον κατη…