Home Κοινωνικοί φορείς Πολλά κρούσματα σε μεγάλη εταιρεία στη Φωκίδα και η ακατανόητη στάση των αρχών
Κοινωνικοί φορείς - 12 Νοεμβρίου, 2020

Πολλά κρούσματα σε μεγάλη εταιρεία στη Φωκίδα και η ακατανόητη στάση των αρχών

 Στην περιοχή μας μετά τα τσιπουράδικα  της 28ης Οκτωβρίου που διέσπειραν ασύμμετρα και ανεξέλεγκτα τον κορονοϊό, όλα δείχνουν ότι καταφέρνουμε ως κοινωνία να περιορίσουμε τη μεταδοτικότητα των μεμονωμένων κρουσμάτων.

Με αφορμή όμως την απροσεξία αυτή, ο ιός μπήκε σε μεγάλες εταιρείες της περιοχής . Μέχρι στιγμής κάποιες κατάφεραν να το ελέγξουν και να διακόψουν ή να περιορίσουν τη μεταδοτικότητα.

Δυστυχώς όμως, τις τελευταίες μέρες εταιρεία που εμπορεύεται συγκεκριμένο είδος τροφίμου δίνει διαρκώς κρούσματα και μέχρι τώρα μετρά τουλάχιστον  επτά επιβεβαιωμένα σε διάστημα λίγων 24ωρων. Η ανησυχία του ιατρικού προσωπικού  της περιοχής είναι έκδηλη, καθώς θεωρούν ότι αν δεν διακοπεί άμεσα η λειτουργία της εταιρείας  μπορεί να προκαλέσει εκτενή μόλυνση με απρόβλεπτες συνέπειες, ενώ θεωρούν ότι κάθε μέρα επιβαρύνεται η παραλιακή Παρνασσίδα. Αναρωτιούνται δε, γιατί από την πλευρά της Διεύθυνσης Υγιεινής της ΠΕ Φωκίδας   δεν κινείται η διαδικασία για την άμεση διακοπή στη λειτουργία της εταιρείας. Αν και επιχειρήσαμε να επικοινωνήσουμε με την προϊσταμένη του Υγειονομικού κ. Σοφία Αθανασοπούλου δεν θέλησε να δώσει καμιά πληροφορία, αντιμετωπίζοντας το ζήτημα ωσάν η υπηρεσία της να μην έχει καμιά υποχρέωση να ενημερώσει τον κόσμο της περιοχής, που ανησυχεί και όχι άδικα.

Για το θέμα έχει ενημερωθεί ο περιφερειάρχης κ. Φάνης Σπανός . 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης – Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά -Τον κατη…