Home Εικόνες Αρχικής ΠΛΗΡΩΜΗ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΩΝ ΤΟΥ ΕΛΑΙΩΝΑ ΑΜΦΙΣΣΑΣ – ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ Της 5ης.ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ .2021 ΣΤΗ ΔΩΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ Της 4ης. ΙΟΥΛΙΟΥ.2022 ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΔΕΛΦΩΝ
Εικόνες Αρχικής - Τοπικά - 28 Απριλίου, 2023

ΠΛΗΡΩΜΗ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΩΝ ΤΟΥ ΕΛΑΙΩΝΑ ΑΜΦΙΣΣΑΣ – ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ Της 5ης.ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ .2021 ΣΤΗ ΔΩΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ Της 4ης. ΙΟΥΛΙΟΥ.2022 ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΔΕΛΦΩΝ

Στο πλαίσιο της διαρκούς επικοινωνίας με τους συμπατριώτες μου, μου θέτουν ερωτήματα, για τα οποπία εάν έχουν ευρύτερο ενδιαφέρον θα απαντώ δημόσια, ώστε να υπάρχει πλήρης ενημέρωση για όλους τους ενδιαφερόμενους.
ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΕΛΑΙΩΝΑ ΑΜΦΙΣΣΑΣ Οι πληρωμές των πυρόπληκτων του Ελαιώνα έχουν προγραμματιστεί για τις αρχές Μαΐου 2023.
ΠΥΡΚΑΓΙΑ 5 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2021 ΣΤΗΝ Π.Ε. ΦΩΚΙΔΑΣ
Εκδόθηκε η με αρ. πρωτ. 13975/Α325/20.08.2021 Κ.Υ.Α. (ΦΕΚ Β’ 3898) για την οριοθέτηση των πληγεισών περιοχών.
Αναφορικά με τα κατεδαφιστέα κτήρια, μέχρι σήμερα έχουν συνταχθεί 25 Πρωτόκολλα Αυτοψίας Επικινδύνως Ετοιμορρόπων Κτηρίων (Π.Α.Ε.Ε.Κ.) εκ των οποίων τα 10 έχουν εκδοθεί και τα 15 εκκρεμούν γιατί αναμένεται η έγκριση από την Εφορεία Αρχαιοτήτων Φωκίδος, κατόπιν υπόδειξης της αρμόδιας Υπηρεσίας Νεωτέρων Μνημείων. Επίσης, έχει εκδοθεί 1 Έκθεση Αυτοψίας Ολοσχερούς Καταστροφής Κτηρίου.
Στην αρμόδια Υπηρεσία έχουν υποβληθεί, αντίστοιχα, αιτήσεις για έκδοση Βεβαίωσης Καθορισμού Δικαιούχου Σ.Σ. για Ανακατασκευή και μέχρι σήμερα έχει εκδοθεί για 1 κτήριο η σχετική Βεβαίωση, ενώ οι υπόλοιπες αιτήσεις είναι σε στάδιο επεξεργασίας. Για το εν λόγω κτήριο έχει υποβληθεί αίτηση για έκδοση Έγκρισης Σ.Σ. για Ανακατασκευή και Χορήγησης Α’ δόσης Σ.Σ., η οποία είναι σε στάδιο επεξεργασίας.
Αναφορικά με τα επισκευάσιμα κτήρια, μέχρι σήμερα έχουν υποβληθεί 21 αιτήσεις για έκδοση Άδειας Επισκευής και εκδόθηκαν 3 Άδειες τον Δεκέμβριο του 2022 και δεν εκκρεμεί πληρωμή Σ.Σ.
Οι υπόλοιπες είναι σε στάδιο επεξεργασίας λόγω ελλείψεων που παρουσιάζουν οι υποβληθέντες φάκελοι, για τις οποίες οι αρμόδιοι μηχανικοί έχουν ενημερώσει τους ιδιοκτήτες.
ΠΥΡΚΑΓΙΑ 4 ΙΟΥΛΙΟΥ 2022 ΣΤΗΝ Π.Ε. ΦΩΚΙΔΑΣ
Εκδόθηκε η με αρ. πρωτ. 46006/Α325/03.02.2023 Κ.Υ.Α. (ΦΕΚ Β’ 913) για την οριοθέτηση των πληγεισών περιοχών.
Μέχρι σήμερα στην αρμόδια Υπηρεσία δεν έχει υποβληθεί αίτημα για αποκατάσταση πληγέντος κτηρίου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης – Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά -Τον κατη…