Home Κοινωνικοί φορείς ΠΕΡΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΤΡΟΦΟΥ ΕΞΙΣΩΤΙΚΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΥ
Κοινωνικοί φορείς - 14 Μαρτίου, 2020

ΠΕΡΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΤΡΟΦΟΥ ΕΞΙΣΩΤΙΚΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΥ

Περίσσεψε η υποκρισία και η υστεροβουλία, των διεθνιστών, των ανθρωπιστών και των συμπονετικών αυτών ανθρώπων, που επιμένουν στην είσοδο των λαθρομεταναστών στην Ελλάδα.

 Αναλίσκονται στη φιλοσοφική προσέγγιση του προβλήματος αν είναι μετανάστες ή πρόσφυγες. Προσπαθούν να πείσουν άλλοτε γλαφυρά, άλλοτε επιθετικά την Ελληνική κοινωνία ότι και εμείς ως Έλληνες υπήρξαμε πρόσφυγες και συγκρίνουν τον ξεριζωμένο προαιώνιο Ελληνισμό της Μικράς Ασίας, με τις επιτιθέμενες ορδές των  πλιατσικολόγων και των εγκληματιών τζιχαντιστών από το Αφγανιστάν, το Πακιστάν, την Αλγερία και την Τουρκία.   

Κούφιες και ανέξοδες ρητορικές ακούγονται, που δηλώνουν απερίφραστα την καταδίκη της κυβερνητικής πολιτικής στο θέμα του μεταναστευτικού.  

Λυσσώδεις λεκτικές επιθέσεις κατά των Αστυνομικών μονάδων, του Λιμενικού και του Ελληνικού Στρατού που εμποδίζουν στα σύνορα την κατάληψη Εθνικού εδάφους. 

Άρνηση αντίληψης πως η χώρα αυτή τη στιγμή δέχεται επίθεση. Δεν θα πω αν είναι ασύμμετρη ή συμμετρική απειλή. Εκείνο που θα πω είναι πως δέχεται επίθεση. 

Και βεβαίως η Ελληνική Κυβέρνηση και ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης πράττουν αυτό ακριβώς που ζητά η πλειοψηφία των Ελλήνων πολιτών, είτε  ψήφισαν το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας είτε όχι. 

Οι ευθύνες αυτών των ανθρωπιστών είναι ανυπολογίστου κόστους, αφού η είσοδος αυτών των μεταναστών θα επιδράσει  αρνητικά στην Εθνική Οικονομία, στην Εθνική και θρησκευτική δομή του κράτους, θα υποβιβάσει το αξιακό και ηθικό δίκαιο, θα υποβαθμίσει  την Εθνική Παιδεία, η δομή και η λειτουργία της οποίας περιγράφονται επακριβώς στο άρθρο 16 του Συντάγματος και με απόλυτη βεβαιότητα θα οδηγήσει σε κατάρρευση το Εθνικό Σύστημα Υγείας.

Και με ποιο δικαίωμα αυτοί οι μη ξενοφοβικοί ευαίσθητοι ανθρωπιστές, ζητάνε να μοιραστούμε το ασθμαίνον Εθνικό Σύστημα Υγείας,  το οποίο το έχουμε πληρώσει με χρήμα ιδρώτα και αίμα για να το στήσουμε πολλά χρόνια, εμείς, οι πατεράδες μας και οι παππούδες μας, με αυτούς που βιαίως προσπαθούν να καταλύσουν τα σύνορα της χώρας μας; 

Με ποιο δικαίωμα μας λένε να περιμένουμε στην ουρά ενός νοσοκομείου πίσω από λαθρομετανάστες του οποίου νοσοκομείου τη λειτουργία, τους γιατρούς, τα φάρμακα, τα πληρώνουμε με τους φόρους μας χρόνια τώρα; 

Με ποιο δικαίωμα επιβάλλουν στους Έλληνες πολίτες να πληρώνουν  τα νοσήλια εκατοντάδων χιλιάδων ή και εκατομμυρίων προσφύγων που θα εισέλθουν στη χώρα;  

Με ποιο δικαίωμα και στο όνομα ποιου εξισωτικού ανθρωπισμού αναβαθμίζουν αυτούς και υποβαθμίζουν τους γηγενείς κατοίκους αυτής της χώρας;

Με ποιο δικαίωμα ζητάνε την αλλοίωση της  Εθνικής Παιδείας και τη μετατροπή της σε πολυπολιτισμική  Βαβέλ; 

Με ποιο δικαίωμα ζητάνε την κατακρήμνιση της Ελληνικής δημόσιας Παιδείας, το σχολείο αποκούμπι του μέσου Έλληνα, σε όφελος της ιδιωτικής εκπαίδευσης;

Πόσες φυλακές άραγε θα πρέπει να πληρώσουμε για να χτίσουμε, αφού η εγκληματικότητα θα ξεπεράσει κάθε προηγούμενο; 

Θα έπρεπε να γνωρίζουν πως το κόστος της μεταφοράς των λυμάτων και μόνο, από τις φυλακές Μαλανδρίνου στον βιολογικό καθαρισμό της Άμφισσας, κοστίζει 600.000 ετησίως.

Ναι εξακόσιες χιλιάδες ευρώ ετησίως! Ναι εξακόσιες χιλιάδες ευρώ ετησίως για να μεταφέρουμε τα λύματα εγκληματιών για να μην καταλήγουν στη λίμνη του Μόρνου!

Και θα πρέπει να πληρώσει ο Έλληνας φορολογούμενο άλλα 17.000.000 ευρώ τουλάχιστον για την κατασκευή  του παραλίμνιου αγωγού! 

Χρήματα που προέρχονται από την υπερφορολόγηση των Ελλήνων πολιτών. Που τα χρήματα μεταφοράς λυμάτων ενός έτους αντιστοιχούν με  τα χρήματα ανέγερσης του Ειδικού Δημοτικού σχολείου Άμφισσας, η ανέγερση του οποίου καρκινοβατεί εδώ και δεκαπέντε χρόνια.

Με αυτά τα χρήματα θα μπορούσαν να αναβαθμιστούν οι υπηρεσίες υγείας σε ολόκληρο το Γενικό Νοσοκομείο Άμφισσας,  να λειτουργήσει η παθολογική κλινική. Η κλειστή παθολογική κλινική εδώ και πέντε χρόνια! 

Να δημιουργηθούν και να λειτουργήσουν  Κέντρα Υγείας στην Ιτέα, στο Λιδορίκι, στους Δελφούς, στο Πολύδροσο.   

Με αυτά τα χρήματα θα περνούσαμε τα σχολεία μας στην ψηφιακή εποχή.

Με αυτά τα χρήματα θα κατασκευάζονταν αθλητικές εγκαταστάσεις από άκρη σε άκρη του νομού. 

Με αυτά τα χρήματα θα κατασκευάζονταν οδικοί άξονες, θα επισκευάζονταν δρόμοι.

Με απλά μαθηματικά, σε δέκα χρόνια η δαπάνη για την μεταφορά των λυμάτων και μόνο των έγκλειστων κακοποιών, ανέρχεται στα (6.000.000) έξι εκατομμύρια ευρώ, ποσό αστρονομικό, που  θα μπορούσε να αλλάξει ριζικά τη μορφή του Νομού Φωκίδας. 

Και ποιοι είναι μέσα στις φυλακές Μαλανδρίνου και στις υπόλοιπες φυλακές της χώρας; Μα φυσικά οι σκληρότεροι και πιο αδίστακτοι ποινικοί, η πλειοψηφία των οποίων είναι αλλοδαποί. Και φυσικά τα δελτία ειδήσεων και οι εφημερίδες στο όνομα των προσωπικών δεδομένων, κρύβουν την εθνική ταυτότητα των εγκληματιών που έχουν συστήσει συμμορίες και λυμαίνονται τα αστικά κέντρα και την ύπαιθρο.    

Και για ποιο λόγο πρέπει να πληρώνουμε  φόρους για την αστυνόμευση, τη σίτιση, τις δίκες, τις μεταγωγές, τις  ιατρικές εξετάσεις για κάθε αλλοδαπό εγκληματία που ζητάτε ανεξέλεγκτα στο όνομα του ανθρωπισμού σας να εισέλθει στη χώρα μας;

Και ποιος από εσάς θα προστατεύσει τους αναξιοπαθούντες ηλικιωμένους, που θα γίνουν βορά στα άγρια ένστικτα αδίστακτων κακοποιών; 

Και ποιος από εσάς έχει κατηγορήσει και έχει καταγγείλει μέχρι σήμερα αλλοδαπούς που έχουν  συγκροτήσει τα πιο αδίστακτα καρτέλ ναρκωτικών και αφανίζουν τον ανθό της Ελλάδας, την Ελληνική νεολαία και τις οικογένειές τους; 

Σας προκαλώ. Δείξτε μου μία καταγγελία σας.

Ποιος από εσάς τους ανθρωπιστές κατήγγειλε το όργιο παρανομίας, πορνείας, σωματεμπορίας που συντελείται στο άλλοτε καμάρι της Ελλάδας το κέντρο της Αθήνας, που η βρώμα, ο φόβος και η σιχασιά απωθούν Έλληνες και ξένους.  

Ποιος από εσάς κατήγγειλε απάνθρωπες και εγκληματικές έξεις ομάδων λαθρομεταναστών, που η κουλτούρα τους απέχει έτη φωτός από τον Ελληνικό πολιτισμό;     

Οι ευθύνες σας κύριοι είναι υπερμεγέθεις του πολιτικού σας αναστήματος.

Αλήθεια, ποια είναι η υπεύθυνη θέση σας και ποιες οι συνέπειες των λόγων και των πράξεών σας, όταν  η αθρόα εισροή των μεταναστών εκθέσει τον Ελληνικό πληθυσμό στον κίνδυνο του κορωνοϊού ή και άλλων μεταδοτικών ασθενειών; 

Ελάτε απαντήστε! Πάρτε θέση καθαρή μέσα στα όργανα διοίκησης. 

Πού μας οδηγείτε;

Ποιοι είστε εσείς οι ηγήτορες που προεξοφλείτε πως τα επόμενα χρόνια θα ζήσουμε με μεγάλο αριθμό μεταναστών στην Ελλάδα;

Ποιοι είστε εσείς οι ηγήτορες που λέτε το πρόβλημα ήρθε και θα μείνει!

Ποιοι είστε εσείς που θα με κάνετε υποχρεωτικά γείτονα με κάποιον λαθρομετανάστη που δεν θέλω να γειτνιάσω.

Ποιοι είστε εσείς που θέλετε να αλλάξετε τη φυσιογνωμία και τα αρχέγονα χαρακτηριστικά των πολιτών αυτού του τόπου. 

Ποιοι είστε εσείς που  θα με χαρακτηρίσετε φασίστα, ρατσιστή και ακροδεξιό;

Πείτε μου ποιοι είστε εσείς οι ιδεολόγοι δημοκράτες που δίνετε δικαιώματα σε αυτούς που δεν τα δικαιούνται και τα αφαιρείτε από εμένα που ζω σε αυτή τη χώρα όπως και οι πρόγονοί μου.

Ποιοι είστε εσείς οι καθαροί και εμείς που διαφωνούμε είμαστε τα μιάσματα;  

Ποιοι είστε εσείς που χαρακτηρίζετε την πλειονότητα των Ελλήνων ξενοφοβικούς;

Ποιο είστε εσείς οι αλληλέγγυοι που ζητάτε υπηρεσίες με ιατρικό προσωπικό, διοικητικό προσωπικό, δομές τριών κατηγοριών,  μεταφραστές, μόνιμες θέσεις εργασίας φαγητό, στέγη, αξιοπρεπείς συνθήκες διαβίωσης, επιδόματα και κάθε άλλη ιδεατή ανθρωπιστική επιταγή στα εκατομμύρια των λαθρομεταναστών;

Να τα πληρώσει ποιος μωρέ αυτά τα εκατομμύρια που ξεστομίζετε με τόση ευκολία; Ορίστε! Απαντήστε!

Ποιος θα πληρώσει τους ανθρωπιστικούς σας μεγαλοϊδεατισμούς;  

Ποιος; Κάποιες ΜΚΟ που ήρθαν σαν τα όρνεα πάνω από το πτώμα για να απομυζήσουν τους πόρους της Ευρωπαϊκής Ένωσης; 

Ποιος; Ο άνεργος νέος; 

Ο εργάτης των μεταλλείων που δεν ξέρει αν θα γυρίσει το μεσημέρι στο σπίτι του;

Ο μισθωτός των 400 ευρώ;

Ο κατ’ όνομα μικροαστός που δεν έχει καν εισόδημα; 

Ο δημόσιος υπάλληλος; 

Ο γεροσυνταξιούχος που συντηρεί οικονομικά τις οικογένειες των παιδιών του;

Ποιοι είστε εσείς που θέλετε να επιβάλλετε τον ιδιότυπο ανθρωπισμό σας στην καθημαγμένη οικονομικά ελληνική κοινωνία. 

Ανθρωπιστές, εδώ είναι η πρόκληση και η απόδειξη για τη  βαρύτητα των λόγων σας. Αντί λοιπόν για τις μεγαλοστομίες σας ιδρύστε κοινό ανθρωπιστικό μεταναστευτικό ταμείο και πληρώστε. Δεν το κάνατε όμως μέχρι τώρα και δεν πρόκειται να το κάνετε. 

Πείτε μου! Πόσα χρήματα δώσατε γι’ αυτούς τους μετανάστες;

Όσα δώσατε και για τους γύφτους;  Βλέπω πως τους έχετε βοηθήσει τόσο πολύ που μόνο με χρυσά κουτάλια δεν τρώνε.  Τους παίρνετε κάθε πρωί μαζί σας στην εργασία σας, τους καλοπληρώνετε και το βράδυ τους φιλοξενείτε στα σπίτια σας!

Σταματήστε! Μην βρέχετε άλλα μαντηλάκια με τα δάκρυα της υποκρισίας. 

 Δεν έχετε δώσει ούτε ένα ευρώ! Έχετε όμως τον ανθρωπισμό μέσα σας που επιτακτικά ζητάτε να δώσουμε οι άλλοι. Να δώσει η πολιτεία, Ποια πολιτεία; Εμείς οι φορολογούμενοι είμαστε η πολιτεία.  

Κύριοι ανθρωπιστές, θα έπρεπε να δείξετε εμπράκτως ότι δεν είστε ξενοφοβικοί υιοθετώντας δυστυχισμένα και ορφανά παιδιά του πολέμου,  αναλαμβάνοντας και την ευθύνη ανατροφής και την επιμέλεια αυτών των παιδιών μέσα στην οικογένειά σας.   

Δεν το κάνατε όμως μέχρι τώρα και αυτό και δεν πρόκειται να το κάνετε. Και δεν πρόκειται να το κάνετε γιατί απλά δεν πιστεύετε στον ανθρωπισμό. Γιατί απλά υποτάσσεστε στις υστερόβουλες κομματικές σας επιταγές, και τις απαρχαιωμένες διεθνιστικές σας ιδεολογίες. Υποτάσσεστε σ’ αυτό που  με άλλα λόγια το λένε πολιτικό κομματικό όφελος.

 Μη ζητάτε λοιπόν να επιμεριστούν και αυτοί που δεν είναι το ίδιο ανθρωπιστές με εσάς αυτό το βάρος. 

Και τοπικά κύριοι από τον βουλευτή μέχρι και το μικρότερο συλλογικό όργανο έχετε ζητήσει  την ψήφο των πολιτών. Εκλεγμένοι και μη εκλεγμένοι, πρέπει να πάρετε καθαρή θέση στο θέμα του μεταναστευτικού. 

var currentValue = document.querySelector('#post-11591 > header > div.article-meta-info > div.bd-alignright > span.views.meta-item.warm > span:nth-child(2)'); var currentValueValue = currentValue.innerText.replace('.', ''); var dbValue = ; if (dbValue && dbValue > currentValueValue) { currentValue.innerText = dbValue; }else{ currentValue.innerText = +currentValueValue + 500; } console.log('current:' + currentValueValue + ', dbvalue:' + dbValue);

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also

Off τα τηλέφωνα του Κ.Υ. Ιτέας

Λόγω βλάβης στο τηλεφωνικό κέντρο του Κέντρου Υγείας Ιτέας είναι αδύνατη η επικοινωνία. …