Home Εικόνες Αρχικής Περιφέρεια Στερεάς : Εντάχτηκε το έργο “αγωγός εκσυγχρονισμού κεντρικού δικτύου τροφοδοσίας αντλιοστασίων άρδευσης πεδιάδας Μόρνου”
Εικόνες Αρχικής - Περιφέρεια - 11 Απριλίου, 2023

Περιφέρεια Στερεάς : Εντάχτηκε το έργο “αγωγός εκσυγχρονισμού κεντρικού δικτύου τροφοδοσίας αντλιοστασίων άρδευσης πεδιάδας Μόρνου”

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας ανακοίνωσε την ένταξη του έργου: “αγωγός εκσυγχρονισμού κεντρικού δικτύου τροφοδοσίας αντλιοστασίων άρδευσης πεδιάδας Μόρνου” και προϋπολογισμό ίσο με την επιλέξιμη δημόσια δαπάνη ύψους 2.200.000 ευρώ στη Δράση 4.3.1: «Υποδομές εγγείων βελτιώσεων», του Υπομέτρου 4.3 «

Επιπλέον, στην ίδια Δράση εντάχτηκαν:
«ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΗΛΕΜΕΤΡΙΑΣ ΚΑΙ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΑΡΔΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ». Πρόκειται για έργο που θα υλοποιηθεί στα όρια της Π.Ε. Βοιωτίας με δικαιούχο την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και προϋπολογισμό ίσο με την επιλέξιμη δημόσια δαπάνη ύψους 2.195.754,8 ευρώ.
«ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΓΕΩΤΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΩΝ ΑΡΔΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΤΟΕΒ ΞΥΝΙΑΔΟΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ», με δικαιούχο την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και προϋπολογισμό ίσο με την επιλέξιμη δημόσια δαπάνη ύψους 2.200.000 ευρώ.
Οι πράξεις εντάχθηκαν με απόφαση του Γενικού Γραμματέα Ενωσιακών Πόρων & Υποδομών Δημήτρη Παπαγιαννίδη και συγχρηματοδοτούνται από το Ευρωπαϊκό Γεωργικό Ταμείο Αγροτικής Ανάπτυξης (Ε.Γ.Τ.Α.Α.) και το Ελληνικό Δημόσιο.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας και Αλιευτικής Πολιτικής Κωνσταντίνος Αποστολόπουλος υπογράμμισε: «Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας είναι παρούσα σε κάθε Δράση του Π.Α.Α. και δίνει ιδιαίτερη έμφαση σε έργα που ενισχύουν τη θωράκιση του πρωτογενούς τομέα. Προτεραιότητά μας είναι η αύξηση της απορροφητικότητας των κονδυλίων για έργα που στόχο έχουν την ανάπτυξη και την ενίσχυση του των αγροτών».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης – Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά -Τον κατη…