Home Δήμος Δωρίδας Πεντακάθαρο και το κληροδότημα

Πεντακάθαρο και το κληροδότημα

Ποιοι θέλουν να δημιουργήσουν πρόβλημα στη Δωρίδα;

 

Η προσπάθεια κάποιων να βάλουν τρικλοποδιές στο δήμο Δωρίδας είναι πια ευρέως γνωστή. Εκείνο που δεν ξέρουν πολλοί είναι πως ενώ εκτός από τις καταγγελίες περί λυμάτων και μόλυνσης του περιβάλλοντος, γίνονται και καταγγελίες για οικονομικές ατασθαλίες, με αποτέλεσμα να έγινε για έξι περίπου μήνες οικονομικός έλεγχος, ο οποίος δεν έδειξε και τίποτε σοβαρό ή αξιόλογο.

 

Πεντακάθαρο και το κληροδότημα

 

Και δεν τους φτάνει η ζημιά που ήθελαν να προκαλέσουν στο δήμο, επεκτάθηκαν και στο κληροδότημα Κοντώση. Τώρα που ο έλεγχος δεν έδειξε το παραμικρό πρόβλημα, τι θα έχουν να πουν; Θα βρουν το κουράγιο και τη λεβεντιά να ζητήσουν μια συγγνώμη από τον κόσμο της περιοχής για την κουτοπονηριά τους ή θα συνεχίσουν παρασκηνιακά το ίδιο βιολί; Μα, τι ρωτάω! Ο μπαμπέσης μένει για πάντα μπαμπέσης!

 

Δεν τους νοιάζει η ζημιά

 

Για να φανταστείτε το μέγεθος της κακίας κάποιων, αδιαφορώντας αν θα μείνει ο κόσμος απλήρωτος, προσπαθούν με κάθε τρόπο να μπλοκάρουν την τροποποίηση του προϋπολογισμού. Αν τα κατάφερναν, ούτε πληρωμή θα μπορούσε να γίνει, ούτε έργα να προκηρυχθούν!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης – Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά -Τον κατη…