Home Δήμος Δελφών Παρών για κάθε περίπτωση δηλώνει και ο Μανανάς
Δήμος Δελφών - 3 Μαρτίου, 2014

Παρών για κάθε περίπτωση δηλώνει και ο Μανανάς

Δεν ξέρω τι μου λέτε εσείς αλλά εγώ εκείνο που γνωρίζω είναι  ότι ο κος Φουσέκης είναι  αναμφισβήτητα  ο συνδετικός κρίκος στην δημοτική του παράταξη.
Θα σας πω ένα παράδειγμα για να αιτιολογήσω την άποψή μου .
Συνάντησα στον τελικό κυπέλου Φωκίδας τον επί δύο τετραετίες δήμαρχο Γραβιάς και νυν αντιδήμαρχο Δελφών Θανάση  Μανανά  , ο οποίος είναι φανατικός φίλος του ποδοσφαίρου και δεν ήρθε στο γήπεδο για να ψαρέψει ψήφους , όπως μερικοί μερικοί που   θυμούνται το γήπεδο  μόνο  παραμονές εκλογών. Εν πάση περιπτώσει δεν είναι αυτό το θέμα μας . Το θέμα μας ήταν η ενδεχόμενη διαδοχή Φουσέκη.
“Επειδή ήμουν και εγώ επικεφαλής συνδυασμού για πολλά χρόνια ξέρω τι σημαίνει να γίνονται – αν γίνονται – κινήσεις πίσω από την πλάτη του Δημάρχου. Εγώ πάντως σε περίπτωση που δεν είναι τελικά υποψήφιος ο κος Φουσέκης δηλώνω ΠΑΡΩΝ στην κούρσα διαδοχής  και ελπίζω η επιλογή να γίνει με αξιοκρατικές και εσωπαραταξιακές διαδικασίες .  Επίσης θα με ενδιέφερε και η περίπτωση του Αντιπεριφερειάρχη” θα πει χαρακτηριστικά .
Και εγώ από τη μεριά μου θα πω  :
 Γιατί ΌΧΙ;;; Ο Θανάσης είναι ένας νέος άνθρωπος  ο οποίος – αν μη τι άλλο – δικαιούται να έχει και αυτός φιλοδοξίες γιατί και ικανός στη διοίκηση είναι  – το απέδειξε στο πρώην δήμο Γραβιάς-  και εμπειρία διαθέτει.
Σε κάθε περίπτωση διαβλέπω ότι σε περίπτωση διαδοχής κανένας δεν θα πάει ως πρόβατο στη σφαγή….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης – Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά -Τον κατη…