Home Εικόνες Αρχικής «Παρούσα» και η Αφροδίτη. Ποιοί ειναι οι δυο σίγουροι στο ψηφοδέλτιο ΠΑΣΟΚ

«Παρούσα» και η Αφροδίτη. Ποιοί ειναι οι δυο σίγουροι στο ψηφοδέλτιο ΠΑΣΟΚ

Στη «στροφή» προέκυψε άλλη μια υποψηφιότητα από την π.βουλευτή κ. Αφροδίτη Παπαθανάση για το εθνικό ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ, καθώς το ενδιαφέρον δηλώθηκε επίσημα στην Κεντρική Επιτροπή.

Η κ.Παπαθανάση είναι από εκείνα τα στελέχη που πρόσκεινται στον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου και προσδοκούν κοινή πορεία και συνεργασία με το ΣΥΡΙΖΑ. Μέχρι πρότινος κοίταζε περισσότερο προς το δήμο, ευελπιστώντας σε μια κάθοδο που θα υποστηριζόταν από τα δυο κόμματα. Αυτό το σενάριο όμως, κολλάει σοβαρά καθώς ο κόσμος, κυρίως του ΠΑΣΟΚ δεν είναι έτοιμος να δεχτεί μια τέτοια συνεργασία. Έτσι, από την πλευρά της κ. Παπαθανάση άλλαξε ο προσανατολισμός.
Στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019 δεν κατάφερε να εκλεγεί Περιφερειακή Σύμβουλος με την κ. Μπατζελή, καθώς την πέρασε σε σταυρούς ο κ. Μπάμπης Φάκος.
Να σημειωθεί ότι το όνομα του κ. Τάσου Σπάτουλα δεν έχει αποσυρθεί από το τραπέζι, αφού ένα σημαντικό μέρος του ΠΑΣΟΚ θεωρεί ότι πρέπει το κόμμα να τελειώνει με το παρελθόν που παραπέμπει σε μνημονιακές πολιτικές και όσα πλήγωσαν τον κόσμο του.
Τέλος, ο κ. Γιάννης Φλέγγας από τη Δωρίδα και η κ.Μαίρη Ανδρεοπούλου από την ορεινή πλευρά του δήμου Δελφών μπορούν να θεωρούν σίγουρη την υποψηφιότητά τους, σύμφωνα με πληροφορίες της ΩτΦ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης – Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά -Τον κατη…