Home Άλλα Αθλήματα- Φωκίδα Παραιτείται η πρόεδρος του ΝΟΙ κ. Σοφία Αναγνωστάκου μετά την αρνητική εξέλιξη με το κολυμβητήριο
Άλλα Αθλήματα- Φωκίδα - 6 Νοεμβρίου, 2019

Παραιτείται η πρόεδρος του ΝΟΙ κ. Σοφία Αναγνωστάκου μετά την αρνητική εξέλιξη με το κολυμβητήριο

Την παραίτησή της από τη θέση της προέδρου του Ναυτικού Ομίλου Ιτέας ανακοινώνει η κ. Σοφία Αναγνωστάκου με επιστολή της, υποστηρίζοντας ότι στο Δημοτικό Συμβούλιο της Τρίτης φάνηκε καθαρά πως η άρνηση της λειτουργίας του κολυμβητηρίου από τη Δημοτική Αρχή οφείλεται σε προσωπική αντιπαράθεση και μόνο. “Σε καμιά περίπτωση δεν θα ήθελα, έστω και άθελά μου, να βλάψω τον ιστορικό μας σύλλογο”, τονίζει. Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

 Επιστολή προς ΝΟΙ, 6/11/2019

Αγαπητά μέλη του Ναυτικού Ομίλου Ιτέας, αγαπητοί αθλητές, προπονητές, γονείς και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

Βρίσκομαι στη δύσκολη και φορτισμένη συναισθηματικά θέση να υποβάλω την παραίτησή μου από Πρόεδρος και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΝΟΙ.

Όλα αυτά τα χρόνια παλέψαμε με τους συνεργάτες μου για το καλύτερο. Πολλές φορές κυρίως εγώ, έγινα ενοχλητική, εριστική και επίμονη, πάντα για το συμφέρον του Ομίλου και των αθλητών. Ποτέ δε θεώρησα τη θέση της Προέδρου σαν τιμητικό τίτλο, αλλά σα θέση ευθύνης και σκληρής δουλειάς.

Τα τελευταία χρόνια, η απρόσκοπτη λειτουργία του Δημοτικού Κολυμβητηρίου της Ιτέας βοήθησε την αθλητική εγκατάσταση να μπει σε μία σειρά και τον Ναυτικό Όμιλο να αυξήσει σταδιακά την αγωνιστική του δραστηριότητα. Το επ’ αόριστον κλείσιμο του κολυμβητηρίου εκτός από την απαξίωση της αθλητικής εγκατάστασης θα μειώσει σημαντικά και τη δραστηριότητα του ΝΟΙ σε όλα τα επίπεδα.

Στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο φάνηκε ξεκάθαρα, ότι η αδικαιολόγητη άρνηση της λειτουργίας του Κολυμβητηρίου από την Δημοτική Αρχή, οφείλεται σε λόγους προσωπικής αντιπαράθεσης και μόνο. Το τελευταίο πράγμα που θα ήθελα να κάνω είναι να βλάψω άθελά μου τον Ιστορικό Ναυτικό Όμιλο της Ιτέας και τον κόσμο του. Αυτός είναι ο λόγος της παραίτησής μου. Από τη θέση μου σαν απλό μέλος του ΝΟΙ, θα συνεχίσω να διεκδικώ τα δικαιώματά του, θα ολοκληρώσω τις ενέργειες που έχω ήδη ξεκινήσει και κυρίως θα επιβλέπω στενά το επικείμενο πρόγραμμα της ενεργειακής αναβάθμισης.

Εύχομαι στους άξιους συνεργάτες μου καλή συνέχεια και τη διαβεβαίωση ότι θα έχουν από εμένα ότι βοήθεια και στήριξη χρειαστούν.

Με τιμή, σεβασμό και αγάπη για τον Όμιλο της καρδιάς μας

Σοφία Αναγνωστάκου-Παυλοστάθη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης – Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά -Τον κατη…