Home Δήμος Δελφών Πέθανε χτες σε ηλικία 65 ετών ο πρώην δήμαρχος Γραβιάς και πρώην πρόεδρος νομαρχιακού συμβουλίου Δημήτρης Χριστοδούλου
Δήμος Δελφών - 27 Ιουνίου, 2013

Πέθανε χτες σε ηλικία 65 ετών ο πρώην δήμαρχος Γραβιάς και πρώην πρόεδρος νομαρχιακού συμβουλίου Δημήτρης Χριστοδούλου

 Έφυγε σημερα  Πέμπτη 27 Ιουνίου από την ζωή σε ηλικία 65 ετών, ο πρώην  δήμαρχος Γραβιάς  Δημήτρης Χ.Χριστοδούλου.

Ο Δημήτρης Χριστοδούλου διετέλεσε δήμαρχος της Γραβιάς από το 1998 έως το 2002 (πρώτος Καποδιστριακός ) και τα τελευταία 3 χρόνια έπασχε από Αλτσχάιμερ. 
 
Γεννήθηκε  το 1948 στην Μαριολάτα  και απέκτησε πτυχίο πολιτικού μηχανικού Τ.Ε. στην Θεσσαλονίκη . Στα πρώτα χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας  εργάστηκε ως καθηγητής  σε Λύκειο της Άμφισσας και στη συνέχεια,  το 1977 , διορίστηκε στην πολεοδομία Λαμίας.
Εργάστηκε επίσης στον ΟΣΕ και τον ΟΕΚ αλλά και σε ιδιωτικό επίπεδο ως   μηχανικός. 
Την πολιτική του καριέρα ξεκίνησε στο χωριό του στη Μαριολάτα όπου και εκλεγόταν συνεχώς πρόεδρος ενώ στη συνέχεια έγινε δήμαρχος στον Καποδιστριακό δήμο Γραβιάς και νομαρχιακός σύμβουλος Φωκίδας αλλά και νομαρχιακός σύμβουλος και πρόεδρος του νομαρχιακού συμβουλίου επί νομαρχείας Ανδρίτσου. 
 
Παντρεμένος με τον Ιωάννα Γεωργίου απέκτησε δύο παιδιά και τα τελευταία χρόνια χάρηκε και έναν εγγονό. Πέθανε σε νοσοκομείο της Λάρισας και η κηδεία του θα γίνει σήμερα  Παρασκευή 28 Ιουνίου στον ιερό ναό κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Μαριολάτα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης – Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά -Τον κατη…