Home Β & Γ Εθνική Ο Πέτρος Μαντούβαλος εξελέγη ομόφωνα πρόεδρος του Αστέρα Ιτέας
Β & Γ Εθνική - 1 Ιουλίου, 2017

Ο Πέτρος Μαντούβαλος εξελέγη ομόφωνα πρόεδρος του Αστέρα Ιτέας

 Με την ομόφωνη εκλογή του γνωστού ποινικολόγου και πρώην βουλευτή Πέτρου Μαντούβαλου στη θέση του προέδρου ολοκληρώθηκε με επιτυχία σήμερα το απόγευμα στο Κυριακοπούλειο η Γ.Σ. του Αστέρα Ιτέας.

«Είναι μέρα χαράς. Ο Αστέρας θα αγωνιστεί στη Γ΄ Εθνική εκπροσωπώντας όλη τη  ποδοσφαιρική Φωκίδα» θα πει στις πρώτες του δηλώσεις ο κ. Μαντούβαλος τονίζοντας παράλληλα ότι είναι γνωστή η αγάπη του όσο και  ενασχόλησή του με το ποδόσφαιρο, τόσο ως μέλος του Ολυμπιακού και προσωπικός φίλος και συνεργάτης του κ. Μαρινάκη όσο και  αγωνιζόμενος ως τερματοφύλακας στην ομάδα της Βουλής.

Το αξιοσημείωτο είναι ότι ο γνωστός ποινικολόγος τόνισε ότι αυτή του την κίνηση δεν θα πρέπει να την εμπλέξει κανείς με την πολιτική ενώ ταυτόχρονα εξεδήλωσε την επιθυμία του να βοηθήσει ηθικά και οικονομικά τους αθλητικούς συλλόγους του νομού.

«Εμείς δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτε με κανένα σωματείο της Φωκίδας, Αν για πχ έρθει ο Φωκικός, που αγωνίζεται σε διαφορετική κατηγορία, και μου ζητήσει βοήθεια θα τη λάβει στο μέτρο του δυνατού. Αυτό ισχύει με όλα τα αθλητικά σωματεία , και όχι μόνο τα ποδοσφαιρικά, γιατί πεποίθησή μου είναι ότι πρέπει όλοι μας να βοηθούμε τον υγιή αθλητισμό» θα δηλώσει χαρακτηριστικά για να εισπράξει το χειροκρότημα όλων των παρευρισκομένων μελών του αθλητικού σωματείου.

Αναλυτικό ρεπορτάζ από τη Γενική Συνέλευση του Αστέρα στην έντυπη έκδοση της ΩτΦ που θα κυκλοφορήσει την επόμενη Τρίτη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης – Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά -Τον κατη…