Home Δήμος Δελφών Ο δήμος Δελφών συμμετέχει στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας
Δήμος Δελφών - 12 Σεπτεμβρίου, 2019

Ο δήμος Δελφών συμμετέχει στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας

 Στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας η οποία φέτος θα πραγματοποιηθεί από τις 16 έως και τις 22 Σεπτεμβρίου θα συμμετάσχει ο δήμος Δελφών στην προσπάθειά του να προάγει ,για ακόμα μια χρονιά,  τη βιώσιμη κινητικότητα μέσα από την καλλιέργεια της οδηγικής κουλτούρας και την ευαισθητοποίηση των πολιτών στις αρχές της ορθής οδηγικής συμπεριφοράς.

Στο πλαίσιο αυτό την Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου και  ώρα 18:30 μ.μ  ο Δήμος   θα διοργανώσει   σεμινάριο Οδηγικής Συμπεριφοράς με τον κ. Α. Μαρκουΐζο – ΙΑΒΕΡΗ,  στο χώρο του Πνευματικού Κέντρου Άμφισσας. 
Η ιδέα του σεμιναρίου ανήκει στην πρόεδρο  της Κοινότητας   κας  Αφροδίτης Παπαδήμα ενώ συνεργάστηκαν  οι κοινότητες   Άμφισσας και Ιτέας .
Η «Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας» από το 2002 έχει καθιερωθεί ως ο σημαντικότερος θεσμός σε Ευρωπαϊκό επίπεδο για την προαγωγή βιώσιμων προτύπων κινητικότητας και κατ’ επέκταση για την διαμόρφωση και ανάπτυξη περιβαλλοντικού ήθους. Σκοπός των δράσεων που υλοποιούνται το διάστημα 16 με 22 Σεπτεμβρίου είναι η ενθάρρυνση των ευρωπαϊκών τοπικών αρχών στην εισαγωγή και προώθηση βιώσιμων τρόπων μεταφοράς και η ευαισθητοποίηση των πολιτών στη χρήση εναλλακτικών τρόπων μετακίνησης στην πόλη τους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης – Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά -Τον κατη…