Home Άλλα Αθλήματα- Φωκίδα Ο δήμος Δελφών καθιερώνει σε ετήσια βάση ποδηλατικό αγώνα “Σπύρος Ντόκος”
Άλλα Αθλήματα- Φωκίδα - 4 Σεπτεμβρίου, 2017

Ο δήμος Δελφών καθιερώνει σε ετήσια βάση ποδηλατικό αγώνα “Σπύρος Ντόκος”

 Με ιδιαίτερη επιτυχία και σημαντικές συμμετοχές πραγματοποιήθηκε  για πρώτη φορά την Κυριακή το πρωί  ο Ποδηλατικός Αγώνας στη μνήμη του αδικοχαμένου νεαρού πρωταθλητή Σπύρου Ντόκου. Διοργανωτές της εκδήλωσης ήταν η ποδηλατική ομάδα του ΠΑΟ, ο δήμος Δελφών ενώ υπήρξε η συνεργασία του νεοσύστατου ποδηλατικού σωματείου “Ζευς” από την Άμφισσα.

Με πρωτοβουλία του Δήμου Δελφών ο αγώνας εφεξής καθιερώνεται σε ετήσια βάση ως ελάχιστη ένδειξη μνήμης στον νεαρό συντοπίτη μας αθλητή.
Βασική διαδρομή, η οποία είναι ενταγμένη   στο καλεντάρι της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας, του αγώνα  ήταν η ανάβαση Προσηλίου, στον οποίο  συμμετείχαν 62 αθλητές από όλες της ηλικιακές κατηγορίες και συλλόγους ανά την Ελλάδα 
Νωρίτερα πραγματοποιήθηκε Λαϊκός Αγώνας με την ελεύθερη συμμετοχή μαθητών των δημοτικών σχολείων της περιοχής μας. Μετά τον τερματισμό των αθλητών που συμμετείχαν ακολούθησαν οι απονομές των μεταλλείων στην πλατεία Ησαία, όπου ξεχωριστή στιγμή, μεταξύ αρκετών άλλων, αποτέλεσε η δωρεά του κυπέλλου του νικητή από τον πρωτεύσαντα στην κατηγορία των Εφήβων προς τους γονείς του Σπύρου Ντόκου, ενώ στη συνέχεια ο Δήμος Δελφών παρέθεσε γεύμα στους αθλητές, τα μέλη του συνδιοργανωτή Παναθηναϊκού Α.Ο.και τους εθελοντές που συνέδραμαν στην υλοποίηση και την επιτυχία της διοργάνωσης.
 
 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης – Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά -Τον κατη…