Home Δήμος Δελφών Ο Δήμαρχος Δελφών κ. Π.Ταγκαλής ενισχύει την κοινωνική, υγειονομική και προνοιακή πολιτική Μεταφέρει 23 υπαλλήλους του δήμου στις κοινωνικές υπηρεσίες
Δήμος Δελφών - 18 Μαρτίου, 2020

Ο Δήμαρχος Δελφών κ. Π.Ταγκαλής ενισχύει την κοινωνική, υγειονομική και προνοιακή πολιτική Μεταφέρει 23 υπαλλήλους του δήμου στις κοινωνικές υπηρεσίες

 Ο Δήμαρχος Δελφών κ. Π.Ταγκαλής ενισχύει την κοινωνική, υγειονομική και προνοιακή πολιτική

Μεταφέρει 23 υπαλλήλους του δήμου στις κοινωνικές υπηρεσίες

-Πρόκειται για ένα ουσιαστικό μέτρο με στόχο την αντιμετώπιση των σοβαρών αναγκών που θα γιγαντωθούν το αμέσως επόμενο διάστημα.

 

Στο πρώτο σοβαρό μέτρο για την αντιμετώπιση των έκτακτων αναγκών που θα ανακύψουν το αμέσως επόμενο διάστημα προχωράει ο Δήμαρχος Δελφών κ. Παναγιώτης Ταγκαλής ανακοινώνοντας ότι μεταφέρει 23 εργαζόμενους στις κοινωνικές δομές.

Το μέτρο είναι αναγκαίο καθώς οι συμπολίτες μας που θα βρεθούν αντιμέτωποι με αδυναμία να αυτοεξυπηρετηθούν θα είναι πάρα πολλοί. Ήδη ηλικιωμένοι που  δε μπορούν να κυκλοφορήσουν στο δρόμο, αντιμετωπίζουν προβλήματα ουσιώδη για την επιβίωση και την καθημερινότητά τους. Για παράδειγμα τα ψώνια τους, τα φάρμακά τους και άλλα αναγκαία είδη δεν έχουν κάποιον να τους τα αγοράσει.

Σε ανακοίνωσή του ο Δήμαρχος αναφέρει τα κάτωθι:

 

Σε συνέχεια των κατεπειγόντων μέτρων αντιμετώπισης των αρνητικών συνεπειών της εμφάνισης του Κορονοϊού (CONVID-19) και κυρίως της ανάγκης περιορισμού της διάδοσής του, ο Δήμαρχος Δελφών κ. Παναγιώτης Ταγκαλής με την υπ’ αριθμόν 5195/17.3.2020 απόφασή του, μεταφέρει 23 υπαλλήλους στο Αυτοτελές Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας Αλληλεγγύης και Δημόσιας Υγείας, για όσο χρονικό διάστημα ισχύει η αναστολή λειτουργίας της υπηρεσίας τους.

Η Δημοτική Δομή Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης και το προσωπικό της από αύριο Πέμπτη 19/03/2020 και για τις ώρες 08:00πμ έως 15:00 θα δέχεται αιτήματα δημοτών που δεν μπορούν ή δεν επιτρέπεται να μετακινηθούν από τις οικίες τους και αδυνατούν να εξυπηρετήσουν βασικές καθημερινές ανάγκες τους.

Με ένα τηλεφώνημα στο 22650 29084, ή στέλνοντας email στο [email protected], το προσωπικό θα αξιολογεί το αίτημα του δημότη και θα δίνει τις απαραίτητες λύσεις.

Σε δήλωσή του ο κ. Ταγκαλής επεσήμανε: «Είναι ιδιαιτέρως σημαντικό, σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που βιώνουν οι συμπολίτες μας, να ενισχύσουμε τις Προνοιακές Δομές, προκειμένου να καταστεί δυνατή η εξυπηρέτηση όσο το δυνατόν περισσότερων συμπολιτών μας που χρήζουν βοήθειας. Είναι ώρα συλλογικής και ατομικής ευθύνης. Ο Δήμος Δελφών πράττει το μέγιστο που του αναλογεί για να ανταποκριθεί στις ανάγκες της ιδιαίτερης περίστασης που βιώνει η χώρα μας. Καλώ και τους πολίτες να τηρήσουν υπεύθυνη στάση, ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες των ειδικών.»

Και δεν ξεχνάμε… Μένουμε σπίτι μας!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης – Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά -Τον κατη…