Home Β & Γ Εθνική “ο Αστέρας Ιτέας έδειξε έλλειψη σεβασμού στην ομάδα μου και ταυτόχρονα αμαύρωσε την ίδια του την ιστορία”
Β & Γ Εθνική - 18 Δεκεμβρίου, 2019

“ο Αστέρας Ιτέας έδειξε έλλειψη σεβασμού στην ομάδα μου και ταυτόχρονα αμαύρωσε την ίδια του την ιστορία”

 
Στις πρώτες του δηλώσεις ο νέος τεχνικός διευθυντής της ομάδας ήταν κάτι παραπάνω από ξεκάθαρος: ”Η απόσταση μας από τη γραμμή σωτηρίας δεν απέχει πολύ. Μπορούμε σίγουρα να τα καταφέρουμε και είμαστε διατεθειμένοι να κάνουμε ότι περνά από το χέρι μας προς την επίτευξη αυτού του σκοπού” θα μας πει αρχικά για να συμπληρώσει ότι “ήδη η ομάδα βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές ώστε να αποκτήσει τουλάχιστον 3 μεσοεπιθετικούς και έναν τερματοφύλακα τη μεταγραφική περίοδο του Δεκεμβρίου” . Όσο για τον προϋπολογισμό των νέων μεταγραφών μας αποκάλυψε ότι η ομάδα υπολογίζει να δαπανήσει περίπου 15.000 ευρώ όταν ήδη έχει χαλάσει περίπου 50.000 ευρώ και το συνολικό κόστος της χρονιάς θα προσεγγίσει τις 100.000 ευρώ. 
Επιπλέον , ο κ Φλέγγας για την ήττα της ομάδας του την περασμένη αγωνιστική από τον Αστέρα Ιτέας προχώρησε σε μια δήλωση που σίγουρα θα συζητηθεί στα ποδοσφαιρικά στέκια της Φωκίδας: “Σίγουρα δεν παίξαμε καλά και δεν αξίζαμε κάτι παραπάνω Όμως είμαι φανερά απογοητευμένος και θα μπορούσα να πω και νευριασμένος. Όταν η ομάδα της Ιτέας αγωνιζόταν πέρυσι στην Γ΄ κατηγορία πολλοί από εμάς ερχόμασταν τόσα χιλιόμετρα δρόμο για να τη δούμε και με αυτόν τον τρόπο να την ενισχύσουμε γιατί αισθανόμαστε ότι είμαστε στον ίδιο νομό και θα πρέπει να υπάρχει αλληλεγγύη. Θεωρώ ότι η απόφαση της διοίκησης και των άλλων παραγόντων να μας αντιμετωπίζουν με τον τρόπο που μας αντιμετώπισαν την περασμένη Κυριακή έδειξε έλλειψη σεβασμού προς την ομάδα μας και την προσπάθεια που κάνει. Ουσιαστικά, θεωρώ, ότι όλο αυτό που έγινε αμαυρώνει την ιστορία του Αστέρα ”, θα δηλώσει στην ΩτΦ  χαρακτηριστικά ο κ Φλέγγας αφήνοντας τον καθένα μας να ερμηνεύσει με τον τρόπο που θέλει τις σκέψεις του….
 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης – Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά -Τον κατη…