Home Δήμος Δελφών Ο Αντιδήμαρχος Γ.Τσατσαρώνης απαντά στην Ανανεωτική Δύναμη
Δήμος Δελφών - Εικόνες Αρχικής - 16 Φεβρουαρίου, 2022

Ο Αντιδήμαρχος Γ.Τσατσαρώνης απαντά στην Ανανεωτική Δύναμη

Απάντηση στην από 16.2.22 ανακοίνωση του επικεφαλής της αντιπολίτευσης του Δ.Δελφών κ. Λουκά Αναγνωστόπουλου σχετικά με την υποβολή πρότασης για τα ηλεκτρικά ποδήλατα

 

Η σημερινή ανακοίνωση του επικεφαλής της αντιπολίτευσης κ. Λουκά Αναγνωστόπουλου  κατακρίνει τη Δημοτική Αρχή για το υψηλό κόστος προμήθειας των ποδηλάτων (8.500 ευρώ) και τη μη ενημέρωση για το πρόγραμμα! 

Η ενημέρωσή μας έχει στόχο να θυμίσει τον κ. Αναγνωστόπουλο ότι με το πρακτικό της 48ης/13.12.2021 τακτικής συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Δελφών (Αρ.Αποφ.485/2021), ως επικεφαλής της παράταξής του υπερψήφισε τη συγκεκριμένη πρόταση (ΑΔΑ:ΩΦΙΦΩ9Θ-8Ο1), η οποία έλαβε ομόφωνη απόφαση !

Ομοίως κατακρίνει τη Δημοτική αρχή για τις χαμηλές επιδόσεις της στον τομέα των έργων, κάνοντας ‘δημιουργική λογιστική’ όπως τον βολεύει.

Ειλικρινά η τακτική του αυτή μας ξεπερνάει !

Η παρούσα Δημοτική αρχή θα συνεχίζει άκοπα το έργο της με στόχο την υλοποίηση όλων των έργων που παρέλαβε και όλων όσων με κόπο και μεράκι έχει σχεδιάσει και έχει εξασφαλίσει χρηματοδότηση, προς όφελος των πολιτών και των τοπικών κοινωνιών μας πού τόσο πολύ έχει ανάγκη.

 

Γεώργιος Τσατσαρώνης

Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Δ.Δελφών

Πρόεδρος Οικονομικής Επιτροπής

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης – Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά -Τον κατη…