Home Εικόνες Αρχικής ΟΠΑΣΤΕ :Τους κράζουνε από άκρη σε άκρη στη Στερεά και αυτοί το βιολί τους

ΟΠΑΣΤΕ :Τους κράζουνε από άκρη σε άκρη στη Στερεά και αυτοί το βιολί τους

Σε προηγούμενη συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου , στη Λιβαδειά πριν 1-2 μήνες , καταγγέλθηκε από όλες τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης η ρουσφετολογική πολιτική που ασκείται μέσω του ΟΠΑΣΤΕ. Μάλιστα, είχε αποκαλυφτεί ότι οι χρηματοδοτήσεις κάποιων συλλόγων για δράσεις πολιτιστικού χαρακτήρα αλλά και οι απευθείας αναθέσεις εκτυπωτικών εργασιών εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ γίνονται με εντελώς αδιαφανή κριτήρια , σε ανθρώπους και επιχειρήσεις που πολιτικά υποστηρίζουν την περιφερειακή αρχή, ενώ αποκλείονται όλοι οι άλλοι. Μάλιστα , στη Λιβαδειά είχε ειπωθεί ότι οι αποφάσεις και οι δαπάνες δεν μπαίνουν στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ αλλά κάνουν ότι θέλουν και χωρίς να δίνουν λογαριασμό σε κανέναν οι χωρικοί αντιπεριφερειάρχες, (σσ δηλ στη Φωκίδα ο κ Δελμούζος) λες και διαχειρίζονται τα τσιφλίκια και την περιουσία του πατέρα τους και όχι χρήματα των Ελλήνων πολιτών….

 

Αυξάνουν το κονδύλι για τον ΟΠΑΣΤΕ κατά 260.000 ευρώ

Και παρά το σούσουρο και την κατακραυγή από άκρη σε άκρη στην Περιφέρεια ήρθε χθες ο κ Σπανός να μας ανακοινώσει στην Άμφισσα ότι μέσω της αναθεώρησης του τεχνικού προγράμματος μπαίνει επιπλέον κονδύλι 260.000 ευρω για τις δράσεις του ΟΠΑΣΤΕ το 2022 (σσ αφορά και τους 5 νομούς )με τη δικαιολογία ότι έχουμε τα 100 χρόνια από τη μικρασιατική καταστροφή.
Με άλλα για το 2022 φτάνουμε αισίως στα 1.400.000 ευρω που θα δαπανηθούν χωρίς την υποχρέωση να λογοδοτήσουν σε κανέναν και χωρίς να ανέβει απολύτως τίποτε στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ .
Καλά είπαν αρκετοί σύμβουλοι στα πηγαδάκια ότι βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδο και αυτά τα χρήματα χρειάζονται για να «εξαγοραστούν» συνειδήσεις και ψήφοι

 

15.000 ευρώ για εκτύπωση ενός χάρτη λες και επανεκτύπωσαν τη ΝΟΜΠΕΛ

Αμ, το άλλο το μάθατε; Ο περιφερειακός σύμβουλος κ Βούλγαρης ανέφερε στο χθεσινό συμβούλιο ότι από τον ΟΠΑΣΤΕ δαπανήθηκαν από την ΠΕ Φωκίδας (σσ βλέπε κ Δελμούζος) 15.000 ευρώ για εκτύπωση ενός χάρτη και είναι προγραμματισμένα ακόμη 15.000 ευρώ για τα λεγόμενα “εθιμοτυπικά”, δηλ προσκλήσεις για εκδηλώσεις, κέτερινγκ κλπ .
Δεν θα μείνω μόνο στο εξωπραγματικό ποσό των 15.000 ευρω για ένα χάρτη (που φέρεται ξανά να κατευθύνθηκε στη γνωστή-άγνωστη επιχείρηση χωρίς να παρθούν άλλες προσφορές)λες και τυπώνουν την εγκυκλοπαίδεια ΝΟΜΠΕΛ . Θα μείνω και στην καταγγελία συμπολίτη μας σύμφωνα με την οποία οι χάρτες έχουν ένα σωρό λάθη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης – Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά -Τον κατη…